28 / 03 / 2024

Daire Kartal'da hem aracını hem evini yenile!

Daire Kartal'da hem aracını hem evini yenile!

Firma: Bodur Gayrimenkul

Proje: Daire Kartal

Kalan son daireler için fiyatların 299 bin TL’den başladığı Daire Kartal'da 60 ay vadeye yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor..



Kale Grubu'na bağlı Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal'ı Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da hayata geçirdi. Yaşamın başladığı projede sınırlı sayıda kalan son daireler için kampanya başlatıldı.

“Aracını peşinat yap hem aracını hem evini yenile” kampanyası kapsamında; Daire Kartal’da 1+1 daireleri tercih edenlere özel, sıfır kilometre Nissan’ın SUV modeli Qashqai, 2+1 konutları tercih edenler için ise Mercedes’in CLA modelini bir yıllık kiralama ayrıcalığı ile hediye ediliyor. 

Daire Kartal'da kalan daireler için fiyatlar 299 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay vadeye yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 

Bahçe alanı, depo alanları, spor alanları kapalı otopark gibi ortak alanların yer aldığı Daire Kartal'da konforlu, geniş ve ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Daire Kartal da hem aracını hem evini yenile!

Metroya 350 metre mesafede

Daire Kartal, Yakacık Metro İstasyonu’na 350 metre, Kartal Metro İstasyonu’na ise 950 metre uzaklıkta yer alyıor. 

Ayrıca Pendik Marina’ya 8 kilometre mesafede yer alan Daire Kartal, Bostancı’ya 12 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 kilometre, Kadıköy’e 22 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 kilometre uzaklıkta.

 

 

Adres: Yalı, Halk Sk. No:10, 34873 Kartal/İstanbul         

Tel: (0212) 371 52 53   

Web: http://www.dairekartal.com/


 


projeye sor



Geri Dön