19 / 04 / 2024

Kartal'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Kartal'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Kartal'da kentsel dönüşüm sürüyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden biri olan Kartal'ın "Deprem ve Yerinde Dönüşüm" çalışmalarına dün İstanbul Kartal Kordonboyu Mahallesi Gürsel Caddesinde bulunan evlerde eklendi.



Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Türkiye'de dönüşümün merkezinin Kartal olduğunu belirterek, "Kartal dönüşümün her çeşidini yapabilen, çözüm üreten ve dönüşümle ilgili yardımcı olan önemli merkezdir. 


Türkiye'de her şekliyle dönüşüm merkezi Kartal'dır" dedi. Kentsel dönüşümün Kartal'da devam edeceğini vurgulayan Başkan Altınok Öz, dönüşümle vatandaşların geleceğe güvenle bakacaklarını söyledi. Başkan Öz, "Deprem dönüşümü, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm diyoruz. Bugün burada bir konuya daha açmak istiyorum. Bu dönüşümün temeli 'Yaşam Hakkı Dönüşümüdür'. Eger buradaki insanlar güven içinde yaşayabileceğe Kartal Belediyesi yaşam hakkı için her türlü olanağı halkına sunar" dedi. 


KARTAL'DA DEPREM VE YERİNDE DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI TAM GAZ SÜRÜYOR 


Kartal'da kentsel dönüşüm sürüyor. Kartal Belediye Başkanı Altınok Oz, Bakanlar Kurulu'ndan 'riskli alan' kararının çıkmasıyla birlikte ilçenin merkezini yeniden inşa etmek için var gücüyle çalışıyor. 


Damga


Geri Dön