24 / 04 / 2024

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.



Tapu harcı ve kamu bankalarında konut kredi faizlerinde indirim kararı konut sektöründe büyük bir hareketlilik yarattı. Bodur Gayrimenkul’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda güçlü firmanın 15 Mayıs’ta harekete geçerek başlattığı güçbirliği kampanyası 30 Haziran’a uzatıldı.

Daire Kartal da yüzde 30 indirim!


Daire Kartal projesinde yüzde 20 indirim, 120 ay 0.98 faiz kampanyası sunuluyor. Kampanya Babalar Günü’ne özel 24 Haziran’a kadar geçerli olacak. Projede yüzde 30 indirim ile 242 bin TL’den başlayan fiyatlarla satış yapılıyor. 

Daire Kartal da yüzde 30 indirim!


Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, “GYODER, İNDER ve KONUTDER üyeleri olarak 15 Mayıs’ta başlattığımız güçbirliği kampanyası yoğun talep sebebiyle ortak kararla 30 Haziran'a kadar uzatıldı. Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran’a kadar yüzde 30 indirim fırsatı sunuyoruz. Hemen teslim ve hemen kiralama avantajı bulunan projemizde ev alacaklar ayrıca taksitlerini kira ile ödeme avantajına da sahip oluyor” diye konuştu.

 

Daire Kartal’da yaşamın her aşamasında tasarruf ve verimlilik

Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa edilen Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde toplam 244 daire yer alıyor.

 

Metroya sadece 350 metre uzaklıkta 

Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km mesafede yer alıyor.


Web:  http://www.dairekartal.com/


Geri Dön