19 / 03 / 2024

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...



Bodur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Daire Kartal projesi, Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal’da konumlanıyor. 

2 yıl boyunca kiracınız Kale!

Yapı ürünlerinde 61 yıllık köklü geçmişiyle sektöre liderlik eden Kale Grubu’nun iştiraki Bodur Gayrimenkul’ün projesi Daire Kartal'da yüzde 20 indirim ve fiyat avantajıyla birlikte 2 yıl boyunca kira garantisi veriyor.

Kiracı riski olmadan, avantajlı bir yatırım fırsatı sunan Daire Kartal, 24 ay boyunca verdiği kira garantisi ile yatırımın 20 yılda kendini amorti etmesini sağlıyor. Hemen tapu ve hemen teslim ayrıcalığı bulunan Daire Kartal’da ev alacaklar, taksitlerini kira garantisi ile güvence altına alıyor.

Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri ‘Daire Kartal’da

Daire Kartal'da 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projede toplam 244 daire yer alıyor. Kaliteli bir konutta yaşamak ve yatırım yapmak isteyenlerin beklentileri dikkate alınarak tasarlanan projede, Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri kullanılıyor.

Metroya sadece 350 metre uzaklıkta

Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. Proje yrıca Pendik Marina’ya 8 kilometre, Bostancı’ya 12 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 kilometre, Kadıköy’e 22 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne kilometre, mesafede yer alıyor.

Web: https://www.dairekartal.com/


Geri Dön