19 / 04 / 2024

İş Modern'de 3 yıl kira garantisi!

İş Modern'de 3 yıl kira garantisi!

Sinpaş İş Modern projesinde 3 yıl kira garantisi sunuluyor. Kampanya için son tarih 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.




44 senedir gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş, iş dünyamızın ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümleri sunan ticari projeleri de hayata geçiriyor. Yatırımcılarına yüzde 150 kazandıran İş Modern projesini, İkitelli’den sonra Ambarlı’da inşa eden Sinpaş, ticari gayrimenkuller için ilk niteliği taşıyan kampanyasına 31 Aralık tarihine kadar devam ediyor. Projeyi tercih edenlere 3 yıl boyunca en az 7 bin TL kira garantisi yüzde 10 KDV avantajıyla yatırımcısına kazandırıyor.


Karlı bir yatırım

Sinpaş tarafından yapılan kampanya ticari gayrimenkuller için bir ilk olma özelliğini taşıyor. İş akışını kolaylaştıracak ve her detayın titizlikle düşünüldüğü İş Modern Ambarlı projesini seeçenlere Sinpaş, teslimlerden sonra başlamak üzere 3 yıl boyunca en az 7 bin TL kira garantisi ve garantisi yüzde 10 KDV avantajı sunuyor. İş dünyasının tüm ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılamak üzere dizayn edilen proje kira garantisiyle daha karlı bir yatırıma dönüşüyor.

İş yükünü azaltan kusursuz altyapı

İş akışını kolaylaştıracak olan ve her detayın titizlikle düşünüldüğü proje, çeşitli sektörlerden talep görürken, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılıyor. Her yönüyle iş odaklı, geniş ölçekli ve 7 gün 24 saat çalışma imkanı sağlayan bir iş yerine sahip olmak isteyenler, iş yerinde rahatlık arayanlar ve iş yükünü azaltmak isteyenler, hayal ettikleri kusursuz işyerine İş Modern Ambarlı ile kavuşuyor.

Depo-atölye-lojistik kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek ünitelerden oluşan İş Modern Ambarlı projesi orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları, lojistik firmaları, toptancılar ve otomotiv gibi alanlarda faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunuyor.

İhtiyaca göre şekillenebilen esnek üniteler

İş Modern projesinde esnek mimari yapısıyla, tüm ihtiyaçlara en uygun çözümü sunuyor. Yaklaşık 250 metrekareden, 12 bin metrekareye kadar birleştirilebilir modüler alanların bulunduğu İŞ MODERN AMBARLI, 10 metreye varan tavan yüksekliği ve 8,75 metre aks aralığıyla çalışma alanlarının en verimli ve kolay bir şekilde kullanımı için alternatifler sunuyor. Metrekarede 1 ton taşıma kapasitesine sahip proje, yüksek enerji tahsisi, bağımsız ünitelerde kişiye özel lojistik alanları, koridorların hava ve ışık almasını sağlayan ferah avlulara sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

Düzenli trafik akışı, kolay sevkiyat ve yüksek enerji

İki adet TIR rampası ile düzenli trafik akışı sağlanan İş Modern Ambarlı projesi, TIR’lar her kata çıkabiliyor ve işyerlerinin önüne yanaşabiliyor. Koridorlarda sevkiyat için ayrılan otopark ve manevra alanları firmaların iş akışlarını kolaylaştırıyor. Projenin mimari yapısı tasarlanırken her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Metrekare başına sunduğu 100 watt elektrik işlerin kesintisiz bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor.


Avantajlı lokasyon

İş Modern Ambarlı projesi  tüm artılarının yanında merkezi bir konuma ve ulaşım rahatlığına da sahip. Proje İstanbul’un Avrupa yakasındaki konteyner limanı olan Ambarlı’ya sadece 5 dakika mesafede bulunuyor. TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta olması, E-5’e çıkamayan lojistik araçlar için büyük kolaylık da ağlıyor. Ayrıca E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme mesafesinde yer alan proje, Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanı’na yakınlığıyla da her türlü ulaşım için çok avantajlı bir lokasyon.

Sanayinin hızla geliştiği bölgede yatırım değeriyle öne çıkan Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi stanbul'un iş yaşamına yepyeni bir soluk getirecek. Bu fırsattan faydalanmak isteyenlere Sinpaş şirket bünyesinde bankasız, kefilsiz 72 aya kadar vade imkanı sağlıyor. 


 www.ismodernambarli.com


Geri Dön