19 / 04 / 2024

Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi!

Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi!

Firma: Dap Yapı

Proje: Dap Yapı İzmir

Farklı konseptli daireleriyle yaşamınıza prestij kazandırmaya gelen Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi sunuluyor..



Dap Yapı tarafından İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen DAP  İzmir  projesi, 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak yükseliyor.

50 milyon TL yatırım değerine sahip Dap İzmir, “İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılıyor.

Toplam 707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen proje, farklı konseptli daireleriyle yaşamınıza prestij kazandırmaya geliyor. Projede her daireye ait bir balkon bulunuyor. 

Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri ise 37 metrekare (stüdyo) ile  209 metrekare (3+1) arasında değişiyor.

Dap İzmir de 1 yıl kira garantisi!

1 yıl kira garantisi


Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi sunuluyor. Topraktan senetle satış fırsatının sunulduğu projede 50 ay 0 faiz ve 14 bin 950 TL'den başlayan peşinat avantajıyla daire sahibi olunabiliyor. Kampanya 31 Mart'ta sona eriyor.

Metro, çevreyolu ve tramvay hattı gibi çok yönlü ulaşımın yakınında olması yatırımcılarına ulaşım avantajı da sağlayan Dap İzmir'de 1.616 metrekare büyüklüğünde sığınak alanı bulunuyor. 

Projede müzik odalarından sanat galerisine, moda ve tasarım kütüphanesinden farklı birçok sosyal alana kadar özel ayrıntılar yer alıyor.

 

Dap İzmir de 1 yıl kira garantisi!

 

Tel: 444 93 27
Web: http://dapyapi.com.tr/dapizmir/

 


projeye sor



Geri Dön