26 / 04 / 2024

Lapishan Gürallar Yapı Kartal'da sıfır peşinat! 292 bin 893 TL!

Lapishan Gürallar Yapı Kartal'da sıfır peşinat! 292 bin 893 TL!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Fiyatların 292 bin 893 TL'den başladığı Lapis Han projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor...



32 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Lapis Han,  Gürallar Yapı  projesi olarak yükseliyor. Satışların devam ettiği Kartal Lapis Han, Kartal E-5 üzerinde ve metronun hemen önünde yaşama geçiriliyor.


İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa edilen Lapishan ofis ve mağazalardan oluşuyor. Projede ofislerin alanları 57 metrekareden başlıyor. Lego ofislerin alanları ise 2 bin metrekareye kadar yükseliyor.


Topalm 160 ofis ve 40 mağazadan oluşan  Lapis Han  Kartal'da kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, kreş ünitesi, etüd odası ve avlu gibi sosyal alanlar yer alıyor ve ATM, kafe, restoranlar, kırtasiyeci, copy center, otopark, vale, banka şubesi gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Lapishan Gürallar Yapı Kartal da sıfır peşinat! 292 bin 893 TL!


Lapishan Kartal projesi lokasyon olarak; Adalet Sarayı'na 1 kilometre mesafede, Kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede, tren istasyonuna 2 kilometre mesafede, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre mesafede, Kadıköy'e 24 kilometre mesafede konumlanıyor.


Hiç peşinatsız konut sahibi olunabilen Kartal Lapishan'da satışı devam eden ofislerin fiyatları 292 bin 893 TL'den başlangıç gösteriyor.


Teslimlerin Mart 2014'te yapılacağı Lapishan Gürallar Yapı Kartal'da ofis sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemiyor. Ofis sahibi olmak için yüzde 25'lik tutar teslimlerde ödeniyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. İsteyenler tüm tutarın ödemesini banka kredisi ile yapabiliyor.


Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön