24 / 04 / 2024

Daire Kartal nerede

Daire Kartal nerede

Daire Kartal, bu yaz benzersiz avantajlarla ev sahibi yapıyor. Yüzde 15 indirim ve 0.98 vade farkıyla Daire Kartal’dan ev alanlar tapularını hemen alıyor, hemen taşınabiliyor.

Daire Kartal’da yüzde 25 net indirim!

Daire Kartal projesinde yüzde 25 net indirim uygulanıyor. Daire Kartal’da 0.98 faiz avantajıyla ev almak için son hafta...

Daire Kartal 2018 fiyatları!

Bodur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Daire Kartal projesi tek bloktan oluşuyor. Peki Daire Kartal 2018 fiyatları ne kadar?

Daire Kartal'da teslimler Eylül'de başlayacak!

Bodur Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Daire Kartal projesinde konut teslimleri Eylül ayında başlayacak.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Evleri!

Kale Grubu bünyesindeki Bodur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Daire Kartal projesinde satış süreci devam ediyor. Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Evleri 25 katlı tek kuleden oluşuyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal’da lansman öncesi cazip fırsatlar!

Bodur Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ projesinde, lansman öncesi vade farksız ödeme seçenekleri ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kale Daire Kartal satış ofisi!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor. Kale Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri yüzde 4 indirim sağlanıyor.

Daire Kartal Rezidans iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Daire Kartal Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Kale Daire Kartal nerede?

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje tek blok olarak inşa ediliyor. Projedeki daire alanları 61 metrekareden başlıyor. Peki Kale Daire Kartal nerede?

Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Bodur İnşaat Daire Kartal teslim tarihi!

Konum bilgisine göre E-5 Yakacık Yolu'na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal teslim tarihi Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor.

DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var?

DKY inşaat tarafından inşa edilen DKY Kartal projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var? İşte detaylar...

VN Kartal nerede? VN Kartal fiyat listesi!

VN Kartal nerede sorusunun yanıtı ve VN Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kartal nerede? Avrupa Konutları Kartal Esentepe fiyat listesi!

Avrupa Konutları Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Kartal Esentepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

DünyaŞehir Kartal nerede?

DünyaŞehir Kartal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte DünyaŞehir Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Daire Kartal Tago Architects tarafından tasarlandı!

Tago Architects tarafından Kartal’da, tek bir blok halinde tasarlanan Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire Kartal'daki dairelerin tamamı deniz manzaralı. 

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinatla!

Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim ve yüzde 0,98 faiz imkanı sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 309 bin liradan başlıyor. 

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Daire Kartal’dan hemen tapu hemen teslim!

Daire Kartal, bu yaz benzersiz avantajlarla ev sahibi yapıyor. Yüzde 15 indirim ve 0.98 vade farkıyla Daire Kartal’dan ev alanlar tapularını hemen alıyor, hemen taşınabiliyor.

Daire Kartal’da yüzde 25 net indirim!

Daire Kartal projesinde yüzde 25 net indirim uygulanıyor. Daire Kartal’da 0.98 faiz avantajıyla ev almak için son hafta...

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.

Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da Bodur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Daire Kartal'da yaşam başladı. İşte, Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları...

Daire Kartal nerede Haberi

Daire Kartal nerede

Bodur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Daire Kartal, cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya ile Daire Kartal’dan bu yaz ev alanlar yüzde 15 indirim ve yüzde 0.98 vade farkı avantajından faydalanabilecek.

Kampanyaya katılanlar tapularınıhemen alacak, evlerine hemen taşınabilecek ve tüm bunlara ek olarak çift kişilik Mavi Tur kazanacak.

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, “Daire Kartal projemiz birçok özelliğiyle ilk günden itibaren sektörde ağırlığını hissettirdi. İstanbul’un en çok değer kazanan bölgesi Kartal’da hayata geçirdiğimiz proje kaliteli bir konutta yaşamak veya yatırım yapmak isteyenlerin yoğun ilgisini görüyor. Hemen teslim ve hemen kiralama avantajı bulunan projemizde ev alacaklar taksitlerini kira ile ödeme avantajına da sahip oluyor” diye açıklama yaptı. 

Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde toplam 244 daire bulunuyor. Enerji ve Çevre...