18 / 04 / 2024

Daire Kartal iletişim

Daire Kartal iletişim

Daire Kartal projesinde yüzde 25 net indirim uygulanıyor. Daire Kartal’da 0.98 faiz avantajıyla ev almak için son hafta...

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, KDV ve tapu harcında yapılan indirimi değerlendirdi. Kayan, teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal'dan ev almak isteyenlerin de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla faydalanabileceklerini söyledi. 

Daire Kartal 2018 fiyatları!

Bodur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Daire Kartal projesi tek bloktan oluşuyor. Peki Daire Kartal 2018 fiyatları ne kadar?

Bodur İnşaat Daire Kartal fiyat!

Bodur İnşaat Daire Kartal fiyat listesi konutların cephelerine göre değişiyor. Tamamı peşinde indirim uygulanan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri yüzde 4 indirim sağlanıyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Bodur İnşaat Daire Kartal teslim tarihi!

Konum bilgisine göre E-5 Yakacık Yolu'na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal teslim tarihi Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı!

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı. 28 katlı tek blok halinde inşa edilecek projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Optimum IQ Kartal iletişim!

21 katlı tek kule şeklinde yükselen Optimum IQ Kartal projesi 2019 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Optimum IQ Kartal iletişim haberimizin içinde yer alıyor.

Ekşioğlu Tria Kartal iletişim!

Tria Kartal projesinde toplamda 174 adet daire yer alıyor. Ekşioğlu Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Tria Kartal iletişim!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Tria Kartal projesi 3 blokta 174 daireden meydana geliyor. Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Teras Kule Residence Kartal iletişim!

Teras Kule Residence Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Teras Kule Residence'ta aylık taksitler 3 bin TL'den başlıyor...

Armamenta Kartal iletişim!

Toplam 158 adet daireden oluşan Armamenta Kartal iletişim için satış ofisi telefon numarası 0332 236 50 60 ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Referans Panorada Kartal iletişim!

Referans Panorada Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Referans Panorada Evleri projesi 2018 yılında tamamlanacak...

AND Pastel Kartal iletişim!

AND Pastel Kartal iletişim numarası 0850 393 40 00 olarak belirtiliyor. İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçirilen projenin ofis alanı 3 bin 200 metrekareden oluşuyor.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi!

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor...

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal iletişim!

Bodur İnşaat Daire Kartal iletişim için 0212 371 52 53 numaralı telefondan satışa ofisiyle irtibata geçebilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtilen projede fiyatlar 254 bin TL'den başlıyor.

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim!

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim için 444 90 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Daire Kartal Evleri iletişim!

Daire Kartal Evleri iletişim için satış ofisiyle 0212 371 52 53 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Peşinde yüzde 4 iskonto yapılan proje Bodur İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Daire Kartal iletişim Haberi

Daire Kartal iletişim

Daire Kartal projesinde 0.98 faizle ev almak için bir hafta kaldı. Bodur Gayrimenkul tarafından inşa edilen “LEED Gold” sertifikalı Daire Kartal’a bu hafta yatırım yapanlar 0.98 faiz oranının yanında, tapu harcı indirimi ve peşin satışlarda yüzde 25 net indirimden faydalanabilecek. 

Daire Kartal'da konut kredisinde faiz oranlarının yüzde 0.98’e indirilmesi kararı 30 Haziran’da sona eriyor. Daire Kartal projesinde tapu harcı indirimi ve peşin satışlarda yüzde 25 net indirimle fiyatlar 259 bin liradan başlıyor. 

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, “Faiz indirimiyle beraber KDV ve tapu harçlarındaki düzenlemelerin ardından GYODER, İNDER ve KONUTDER üyeleri olarak başlattığımız kampanya çok etkili oldu. Faiz indiriminde son bir haftaya girerken, bugüne kadar karar verememiş tüm ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara, bir kez daha bu çok...