29 / 03 / 2024

Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mükremin DAl ve Mehmet Emin Dal imzasıyla kuruldu.

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Özkaya ve Mesut Genç ortaklığında kuruldu.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tellioğlu ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bozdağ tarafından kuruldu.

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Kartaş Zemin Teknolojileri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Zemin Teknolojileri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Şahin tarafından kuruldu.

Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede


Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mükremin DAl ve Mehmet Emin Dal imzasıyla kuruldu.


Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. ZEMİN KAPLAMA 1.1.Her türlü baskı beton, beton onarımı, zemin onarımı, beton perdahı, beton tamiri, bina güçlendirmesi, çatlak tamiri, daire şapları, dekoratif zemin, renkli şap, derz dolgusu, derz kesimi, endüstriyel zemin uygulamaları, endüstriyel zeminler, epoksi, epoksi zemin, helikopterli şap, helikopterli beton, renkli yüzey, kat şapları,dış cephe, kaygan zemin, korund, kuvars, otopark betonu, özel şap uygulaması, parlak zemin, parlak beton, pompalı şap, taahhüt, renkli beton, renkli zemin, saha betonu, fırçalı şap, saha betonları, perdahlama, yol betonları, şap betonu, şap uygulaması, şap uygulamaları, self leveling, tadilat, yüzey onarımı, yüzey sertleştirici,...