29 / 03 / 2024

Danfoss Döşemeden Isıtma Sistemleri enerji tasarrufu

Danfoss Döşemeden Isıtma Sistemleri enerji tasarrufu

Danfoss Döşemeden Isıtma Sistemleri, tam otomasyon sağlayan kablolu ve kablosuz kontrol sistemleri ile kullanıcılarına aynı zamanda büyük bir konfor da sunuyor.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Grundig 4 Kat Dayanıklı Cam Demlikli Çay Makinesi indirimli fiyatıyla Hepsi Burada'da! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig TM 6960 C Teanox 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox, aynı anda hem çay makinesi hemde su ısıtıcısı olarak kullanılır.

iPhone 14 fiyatları belli oldu! Gören bir daha bakıyor! Hiç bu fiyata iPhone satılmadı! 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Senenin belirli zamanlarında yeni çıkan telefonlarının lansmanını gerçekleştiren Apple, iPhone ailesinin en yeni ve en güçlü üyesi olacak iPhone 14 serisini tüm dünyaya tanıtma hazırlıklarına başladı. Peki, iPhone 14 serisinin fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Doğalgazı yakmayanlar ceza ödeyecek! Milyonlarca kişiye petek şoku!

Sitede yaşayan herkes 'Merkezi Isıtma ve Sıhhi Sıcak Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına İlişkin Yönetmelik' ile airesinin metrekaresine bağlı olacak şekilde, fatura ödüyor. Fatura ödemeyeceğini düşünerek peteklerini kapatanlara ise şok bir haber geldi.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Kaya tarafından kuruldu.

ISOMER 2021'de 2 bin 500 bayiye ulaşacak!

ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi, Alman teknoloji devi Viessmann’ın gelişmiş ürün gamıyla 2021 yılında 2 bin 500 bayiye ulaşmayı hedefliyor.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Netmak İnşaat Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netmak İnşaat Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

Danfoss Döşemeden Isıtma Sistemleri enerji tasarrufu Haberi

Danfoss Döşemeden Isıtma Sistemleri enerji tasarrufu

Isıtma, soğutma ve güç elektroniği alanında faaliyet gösteren Danfoss Türkiye, Teskon Sodex Fuarı’na katıldı. Son yıllarda Danfoss Döşemeden Isıtma Sistem Çözümleri’ne olan ilginin arttığı İzmir’de gerçekleştirilen fuarda katılımcılar, Danfoss Türkiye standına gelerek yetkililerden detaylı bilgi alma fırsatı buldular. Danfoss’un; Döşemeden Isıtma Sistemleri, Daire Giriş İstasyonları, Oda Termostatları ve Termostatik Radyatör Vanaları ürünlerini sergilediği standı, katılımcıların ilgi odağı oldu. Fuarda ayrıca, Danfoss Türkiye İş Geliştirme Müdürü Recep Burak Kolsuk da katılımcılara, ‘Hidronik (Sulu Sistem) Tesisatlarda Balanslamanın Önemi’ konulu bir seminer verdi.


Eşit oranda ısı dağılımıyla daha konforlu bir yaşam

Fuar katılımcıları Danfoss Türkiye İş Geliştirme Müdürü Recep Burak Kolsuk’un verdiği, ‘Hidronik (Sulu Sistem) Tesisatlarda Balanslamanın Önemi’ konulu seminerine de yoğun ilgi gösterdi. Özellikle otel, AVM, hastane ve ofis gibi büyük binalarda ısıtma...