28 / 03 / 2024

Danfoss Isıtma Departmanı Semineri gaziantep

Danfoss Isıtma Departmanı Semineri gaziantep

Danfoss Türkiye, ‘Gelecek için dönüşüme hazırız’ sloganı ile yola çıktığı seminer ve eğitimlerine bir yenisini ekledi. Danfoss, Gaziantep ve çevre illerdeki mühendislerle paylaştı.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Grundig 4 Kat Dayanıklı Cam Demlikli Çay Makinesi indirimli fiyatıyla Hepsi Burada'da! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig TM 6960 C Teanox 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox, aynı anda hem çay makinesi hemde su ısıtıcısı olarak kullanılır.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Doğalgazı yakmayanlar ceza ödeyecek! Milyonlarca kişiye petek şoku!

Sitede yaşayan herkes 'Merkezi Isıtma ve Sıhhi Sıcak Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına İlişkin Yönetmelik' ile airesinin metrekaresine bağlı olacak şekilde, fatura ödüyor. Fatura ödemeyeceğini düşünerek peteklerini kapatanlara ise şok bir haber geldi.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Kaya tarafından kuruldu.

ISOMER 2021'de 2 bin 500 bayiye ulaşacak!

ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi, Alman teknoloji devi Viessmann’ın gelişmiş ürün gamıyla 2021 yılında 2 bin 500 bayiye ulaşmayı hedefliyor.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Netmak İnşaat Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netmak İnşaat Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi kuruldu!

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi bugün 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sarıçelik tarafından kuruldu.

Danfoss Isıtma Departmanı Semineri gaziantep Haberi

Danfoss Isıtma Departmanı Semineri gaziantep

Danfoss Türkiye, ‘Gelecek için dönüşüme hazırız’  sloganı ile yola çıktığı seminer ve eğitimlerine bir yenisini ekledi. 15 Ekim Perşembe günü Gaziantep Teymur Otel’de düzenlenen ısıtma departmanı seminerinde, soğutma ve güç elektroniği alanında dünya lideri Danfoss, ‘Sizi geleceğe davet ediyoruz’ sloganı ile ürün ve çözümlerinin sağladığı avantajları, Gaziantep ve çevre illerdeki mühendislerle paylaştı.


Isıtma, soğutma ve güç elektroniği alanında dünya devi Danfoss, 2015 yılında “Değişiyoruz, Büyüyoruz, Güçleniyoruz” çalışması kapsamında düzenlediği eğitimlerini ve seminerlerine, Gaziantep’te ısıtma sistemleri semineri ile devam etti.  15 Ekim tarihinde Gaziantep Teymur Otel’de düzenlenen seminere, Gaziantep ve çevre illerden sektörün önde gelen 70 profesyoneli katıldı. Termostatik radyatör vanaları, oda termostatları, döşemeden sulu ve döşemeden elektrikli ısıtma sistemleri gibi Danfoss ısıtma sistemleri & çözümlerinin hem teknik hem de günlük...