27 / 04 / 2024

Danfoss Isıtma Departmanı Semineri Gaziantep’te gerçekleşti!

Danfoss Isıtma Departmanı Semineri Gaziantep’te gerçekleşti!

Danfoss Türkiye, ‘Gelecek için dönüşüme hazırız’ sloganı ile yola çıktığı seminer ve eğitimlerine bir yenisini ekledi. Danfoss, Gaziantep ve çevre illerdeki mühendislerle paylaştı.



Danfoss Türkiye, ‘Gelecek için dönüşüme hazırız’  sloganı ile yola çıktığı seminer ve eğitimlerine bir yenisini ekledi. 15 Ekim Perşembe günü Gaziantep Teymur Otel’de düzenlenen ısıtma departmanı seminerinde, soğutma ve güç elektroniği alanında dünya lideri Danfoss, ‘Sizi geleceğe davet ediyoruz’ sloganı ile ürün ve çözümlerinin sağladığı avantajları, Gaziantep ve çevre illerdeki mühendislerle paylaştı.


Isıtma, soğutma ve güç elektroniği alanında dünya devi Danfoss, 2015 yılında “Değişiyoruz, Büyüyoruz, Güçleniyoruz” çalışması kapsamında düzenlediği eğitimlerini ve seminerlerine, Gaziantep’te ısıtma sistemleri semineri ile devam etti.  15 Ekim tarihinde Gaziantep Teymur Otel’de düzenlenen seminere, Gaziantep ve çevre illerden sektörün önde gelen 70 profesyoneli katıldı. Termostatik radyatör vanaları, oda termostatları, döşemeden sulu ve döşemeden elektrikli ısıtma sistemleri gibi Danfoss ısıtma sistemleri & çözümlerinin hem teknik hem de günlük hayatta kullanım faydalarının anlatıldığı seminerde, Danfoss ürün ve çözümlerinin sağladığı avantajlar bölgedeki mühendislerle paylaşıldı.


Danfoss Türkiye’den Isıtma Sistemleri İş Geliştirme Müdürü Recep Burak Kolsuk , Isıtma Sistemleri Teknik & Servis Müdürü Sencer Erten ve Isıtma Sistemleri Bayi Kanalı Müdürü Özgür Oğur ve DEVI Ülke Satış Müdürü Levent Yelkenci katımıyla gerçekleşen seminerde ayrıca kış ayları yaklaşırken ısıtma tasarrufu yapmanın ipuçları da katılımcılara aktarıldı.



Geri Dön