28 / 03 / 2024

danışmanlık ve müteahhitlik faaliyetlerinde bulunmak ve bu tür hizmetler vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler Rahmet Mimarlık Limited Şirketi Adres; Doğu Mh.Erol Kaya Cd.Bülbül Ap.N.197/5 Pendik Rahmet Mimarlık Limited Şirketi

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çakmak tarafından kuruldu.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erdem Koçak tarafından kuruldu.

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dinçer tarafından kuruldu.

Romtur Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Romtur Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mırela-Vasılıca Aktuğ tarafından kuruldu.

Visen Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visen Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Şenol ve Ferdan Kutlu ortaklığında kuruldu.

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Hayrettin Engür tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

danışmanlık ve müteahhitlik faaliyetlerinde bulunmak ve bu tür hizmetler vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler Rahmet Mimarlık Limited Şirketi Adres; Doğu Mh.Erol Kaya Cd.Bülbül Ap.N.197/5 Pendik Rahmet Mimarlık Limited Şirketi Haberi

danışmanlık ve müteahhitlik faaliyetlerinde bulunmak ve bu tür hizmetler vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler Rahmet Mimarlık Limited Şirketi Adres; Doğu Mh.Erol Kaya Cd.Bülbül Ap.N.197/5 Pendik Rahmet Mimarlık Limited Şirketi


Rahmet Mimarlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Abdurrahman Borçsuz tarafından 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu. 


Rahmet Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; -Yurt içinde ve yurtdışında mimarlık, dekorasyon, şehircilik,mühendislik, projelendirme, planlama, danışmanlık ve müteahhitlik faaliyetlerinde bulunmak ve bu tür hizmetler vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Rahmet Mimarlık Limited Şirketi Adres; Doğu Mh.Erol Kaya Cd.Bülbül Ap.N.197/5 Pendik...