19 / 04 / 2024

dap ataşehir satışları 2022

dap ataşehir satışları 2022

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

DAP Ataşehir'e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

DAP Ataşehir projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ataşehir Belediyesi tarafından projenin onaylandığı ve ruhsat işlemlerinin yürütüldüğü bildirildi. İşte DAP Ataşehir ile ilgili merak edilenler...

Dap Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje! 

Dap Ataşehir projesinin yer teslimi 22 Haziran 2022 tarihinde yapıldı. Projede ön talep süreci başladı... 

Dap Ataşehir geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi Dap Gayrimenkul Geliştirme ile 16 Haziran'da imzalandı. 

Dap Ataşehir projesi nerede? Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022!

Dap Ataşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Dap Ataşehir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ataşehir Modern'de satışlar başlıyor!

TMSF, Ataşehir Modern Konut Projesi ile ilgili olarak, daha önce TMSF (Fon) ile inşaatı ilk üstlenen yüklenici firma arasında imzalanan "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi”nin feshine ilişkin bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Ataşehir Modern projesi Gergül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Karşıyaka Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların henüz başlamadığı Ataşehir Modern projesi İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek.

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi!

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa edilen projede topraktan satışlar başladı. 

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi satışa çıktı!

3 uzun blok şeklinde yükselen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

Strada Akzirve Bahçeşehir satışları 2016!

3 etap şeklinde yükselen Strada Akzirve projesinde peşin ödemelere yüzde 10 indirim yapılıyor. İşte Strada Akzirve Bahçeşehir satışları 2016!

3.İstanbul Başakşehir satışları!

3.İstanbul Başakşehir projesi konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir satışları 15 Kasım'da başlayacak.

A+ Live Ataşehir satışa çıktı! Metrekare fiyatı 8 bin TL!

İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Maksem Grup, Ataşehir'de 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir projesini satışa sundu. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor.

dap ataşehir satışları 2022 Haberi

dap ataşehir satışları 2022

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. 

DAP Gayrimenkul'den yapılan açıklamaya göre, Hayata geçirdiği Ormanköy, Nişantaşı Koru ve Yeni Levent’ten sonra "Sağlıklı Ev" konseptini Ataşehir'e taşıyacak olan DAP Gayrimenkul Geliştirme, burada da çok özel bir proje inşa edecek.

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının alanı 9 bin 242 metrekare olarak belirlendi. Yoğun ilgi gören ihaleye toplam 11 firma katıldı. 

DAP Gayrimenkul'ün en yüksek teklifi verdiği ihale sonucunda, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri 894 milyon 600 bin TL oldu.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan DAP Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Türkiye'nin en büyük şirketlerinin merkez ofislerinin olduğu Ataşehir bölgesinin, son senelerde özellikle iş dünyasının da ilgi odağı...