25 / 04 / 2024

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar

Türkiye'de ilk defa “Ofis Yönetim Sistemi” kullanılacak olan DAP Vadisi'nde yer alan ofisler 193 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede satış sürecine başlandı...

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar?

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 193 bin TL'den başlıyor deniliyor. Ofis alanlarının 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değiştiği proje, DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor...

DAP Vadisi'ndeki yerinizi hemen alın! 193 bin TL'den başlıyor!

Ofislerin fiyatlarının 193 bin TL'den başlangıç gösterdiği DAP Vadisi projesinin içerisinde; ; Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projeleri bulunuyor. Projedeki 400 adet ofis satışa sunuldu...

DAP Vadisi ofis fiyatları!

DAP Yapı projesi olarak İstanbul Avrupa yakası Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan bölgesinde yaşama geçirilen DAP Vadisi ofis fiyatları 193 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede satışlar başladı...

Çağlayan DAP Vadisi projesi!

Çağlayan DAP Vadisi projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane- Çağlayan bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan S Ofis'teki ofislerin fiyatları 190 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Dap Teras Kule ofis fiyatları!

Dap Teras Kule ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da faizsiz 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Etiya Silikon Vadisi'nde ofis açtı!

ODTÜ mezunu üç mühendis arkadaşın kurduğu Etiya, dünyanın teknoloji merkezi Silikon Vadisi'nde ofis açarak, yapay zeka geliştirdi.

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi Z Ofis kira fiyatları!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Z Ofis projesi İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. Proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Dap Vadisi Z Ofis fiyatları ne kadar?

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar Haberi

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar

İçerisinde;  Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projeleri bulunan DAP Vadisi, DAP Yapı imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Türkiye'de ilk defa “Ofis Yönetim Sistemi” kullanılacak olan DAP Vadisi Çağlayan projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor.


Ofis fiyatlarının 193 bin TL'den başlangıç gösterdiği DAP Vadisi Kağıthane projesinde yer alan ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. 


DAP Yapı DAP Vadisi projesinin sosyal olanakları içerisinde;  7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizlemeden, kuaför ve terzi yer alıyor. 


Satın alınan ofislerin kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ettiği DAP Yapı DAP Vadisi'nde yer alan ofislerden 400 tanesi satışa sunuldu. 


Tel: 0212 294 32 42

Web: