26 / 04 / 2024

dap yapı istanbul projeleri

dap yapı istanbul projeleri

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

Dap Yapı İstanbul'a 700 milyon liralık bütçe ayırdı!

İstanbul’a bu yıl 700 milyon lira yatırım yapacak olan Dap Yapı Kartal’a geniş teraslarıyla ünlenecek yeşil bir proje inşa edecek. Dap Yapı İstanbul’daki üç projeye toplam 700 milyon liralık bütçe ayırdı.

Ziya Yılmaz: Faizlerdeki düşüşler konut alımını canlandırıyor!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'da Taksim, Çağlayan, Kartal ve Maltepe'de hayata geçirilecek rezidans ve home ofis projelerine toplam 3 milyar liralık yatırım yapacaklarını ancak faizlerin sektörün en önemli sorunu olduğu söyledi...

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'da 2 yeni otel açacak!

Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, Dap Yapı işbirliğiyle İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. Otellerin açılışıyla birlikte Rotana, 318 odayı portföyüne ekleyecek.

Dap Yapı İstanbul'a 700 milyon liralık bütçe ayırdı!

İstanbul’a bu yıl 700 milyon lira yatırım yapacak olan Dap Yapı Kartal’a geniş teraslarıyla ünlenecek yeşil bir proje inşa edecek. Dap Yapı İstanbul’daki üç projeye toplam 700 milyon liralık bütçe ayırdı.

Dap Yapı İstanbul Marina satılık!

Dap Yapı İstanbul Marina satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Karma yaşam projesi olarak tasarlanan İstanbul Marina'da yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek.

İstanbul Marina Dap Yapı projesi!

İstanbul Marina Dap Yapı projesi 31 - 36 katlı 5 blok halinde inşa ediliyor. Dairelerin 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Dap Yapı Kartal İstanbul Marina projesi!

Dap Yapı Kartal İstanbul Marina projesi fiyatları 305 bin 929 TL ile 5 milyon 239 bin TL arasında değişiyor. 1+0'dan 5+1'e kasar tüm daire tiplerine yer verilen projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

İstanbul Marina Kartal Dap Yapı!

İstanbul Marina Kartal Dap Yapı projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Çeşitli sosyal ve yaşam alanların yer aldığı projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

Dap Yapı İstanbul Marina projesi!

Dap Yapı İstanbul Marina projesi daire fiyatları 305 bin 929 TL'den başlıyor. 30 ay vade farksız taksit yapılan projesinde 1.467 adet daireye yer veriliyor.

Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje!

Dap Yapı İstmarina projesiyle Dubai CitysCape Global 2014'e katıldı. Türkiye'de görüşmek üzere rezervasyonların alındığı projenin 3'te 2'si satıldı. Proje Kartal'da hayata geçiriliyor.Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje daha geliyor.

İstanbul Marina DAP Yapı ne zaman bitecek?

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği İstanbul Marina DAP Yapı ne zaman bitecek sorusuna yanıt olarak 36 ay sonra deniliyor. Proje, "Dünyanın en iyi karma yaşam projesi" olma özelliğine sahip...

DAP Yapı İstanbul Marina fiyatları ne kadar?

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan DAP Yapı İstanbul Marina fiyatları ne kadar sorusuna 205 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor. DAP yapı imzası taşıyan proje, 1,463 daireden meydana geliyor...

DAP Yapı İstanbul Marina fiyat!

DAP Yapı tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen DAP Yapı İstanbul Marina fiyat bilgileri kapsamında daireler 305 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinat avantajı bulunuyor...

Dap Yapı İstanbul Marina’nın lansmanı 12 Mayıs'ta yapılacak!

Gayrimenkul sektöründe son derece aktif günler yaşıyoruz; zira baharın gelişi zaten sezonun başlangıcıdır. Nisan-Mayıs-Haziran ayları gayrimenkul alışverişinin en yoğun yaşandığı dönemdir. İstanbul Marina’nın lansmanı 12 Mayıs'ta yapılacak...

Dap Yapı İstMarina Kartal Sahil Projesi'nde 23 Nisan etkinliği!

Dap Yapı İstMarina Kartal Sahil Projesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel satış ofisine organizasyon düzenliyor. İstMarina projesinde fiyatlar 218 bin liradan başlıyor...

dap yapı istanbul projeleri Haberi

dap yapı istanbul projeleri

Konut sektöründe koronavirüsle yaşanan durgunluk kampanyalarla aşılıyor. Önce kamu bankaları konut kredi faizini düşürdü, ardından Emlak Konut GYO kampanya seferberliği başlattı. Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; atılan adımlarla beraber salgının yarattığı durgunluğun aşıldığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konut kredi faizleri tarihin en düşük seviyelerine indi. Konut almak için müthiş bir fırsat var. Ben şahsen herkesin elini taşın altına koyduğu böylesi bir kampanyanın bir daha kolay kolay gelmeyeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

SAĞLIK KURULU KURDU

1999 depremi sonrasında deprem kriterleriyle tanıştığımızdan bahseden Yılmaz şu ifadeleri kullandı: “Koronavirüs süreciyle birlikte bu kriterlere bir yenisinin daha eklenmesi gerekiyor; o da sağlıklı ev kriterleri. Pandemi öncesinde çalışmasına başladığımız ‘Sağlıklı Ev’ konseptini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz. Bunun için doktorlardan oluşan bir ‘Sağlık Kurulu’ oluşturduk. 58...