18 / 04 / 2024

DAP Yapı kampanya desteği

DAP Yapı kampanya desteği

Gayrimenkul sektörünün güçlü ve köklü markalarından DAP Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek verdi. 

Dap Yapı'dan ilklerin kampanyası!

Bugüne kadar gerçekleştirdiği sıra dışı ve öncü projelerle ilkleri hayata geçiren DAP Yapı, yıl biterken tarihi bir kampanya başlattı. 

DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017!

Toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017 başladı. Projede yüzde 5 peşinat verildiğinde 15 ay ödeme yapmaksızın 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

DAP Yapı Adam Kule'de kampanya!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen 10 bin peşinatla daire sahibi olunabilen kampanya yarın sona eriyor.İşte DAP Yapı Adam Kule'de kampanya detayları...

Dap Yapı'dan kira garantili kampanya 2016!

Dap Yapı, "Bedava ev-süit-ofis" kampanyasını başlattı. Hazır kiracılı, bitmiş dairelerde uygun ödeme seçenekleri sunuluyor...

DAP Yapı sonbahar kampanyası başladı!

Dap Yapı sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, peşin ödemelerde indirim ve düşük faiz oranını sunmasının yanı sıra bazı projelerinde ilk 5 ay kira bedelini karşılıyor

Dap Yapı'dan kaçırılmayacak kampanya!

DAP Yapı, orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan ve şehre katma değer sağlayan projeleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları!

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Mayıs ayına özel yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapıldığı İstmarina projesinde teslimler Aralık 2017'de yapılıyor...

Dap Yapı Adam Kule kampanya!

Dap Yapı Adam Kule kampanya kapsamında 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede home ofis ve konut seçenekleri yer alıyor.

Dap Yapı'dan Adam Kule'de lansmana özel kampanya!

Adam Kule İstanbul Maltepe Dragos'ta inşa ediliyor. Proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor. Dap Yapı'dan Adam Kule'de lansmana özel kampanya başlattı.

Dap Yapı Adam Kule'de dev kampanya!

"Dap Yapı Adam Kule'de dev kampanya" sloganıyla tanıtılan Adam Kule Residence'de daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Projede 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Dap Yapı Adam Kule'de lansmana özel kampanya!

Dap Yapı Adam Kule'de lansmana özel kampanya kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 27 katlı tek blok halinde yükselen projede konutların 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor.

DAP Yapı Adam Kule'de yüzde 5 indirim fırsatı!

DAP Yapı, Adam Kule projesinde de ramazan ayına özel kampanya düzenliyor. Lansman öncesi fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirimin uygulandığı kampanyada, yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor.

DAP Yapı İstMarina'nın yüzde 86'sı satıldı!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Fransa'nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye ediliyor.

DAP Yapı kampanya desteği Haberi

DAP Yapı kampanya desteği

DAP Yapı “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına Validebağ Konakları, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence ve DAP İzmir projeleriyle katılıyor.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz: “DAP Yapı olarak satışta olan projelerimizde KDV indirimi, kamu bankalarının sunduğu faiz avantajı ve ortak kampanyadan gelen indirimin yanı sıra tüketicilere 40 ay senet imkânı sağlıyor, teslimlerin yapıldığı projelerimizde hemen tapu veriyor ve 1 yıl boyunca kira garantisi sunuyoruz.”

DAP Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” adlı kampanya İstanbul ve İzmir’deki projeleriyle destek veriyor. 

İstanbul’da inşası tamamlanan İstMarina, Teras Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence ile 2019 yılının sonunda teslim edilecek olan Validebağ Konakları ve İzmir Bornova’da inşası süren DAP İzmir projeleriyle kampanyada yer alan DAP Yapı, hem hükümet ve dernekler...