29 / 03 / 2024

Dap Yapı projelerinde ödüller

Dap Yapı projelerinde ödüller

Dap Yapı 8 farklı projesi ile 15 dalda ödül kazandı. Geçen sene 9 ödül alan şirket, bu yıl 15 tane daha alarak kendi rekorunu kırdı.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

DAP Yapı sonbahar kampanyası başladı!

Dap Yapı sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, peşin ödemelerde indirim ve düşük faiz oranını sunmasının yanı sıra bazı projelerinde ilk 5 ay kira bedelini karşılıyor

Dap Yapı yeni projelerinde farklı mimari tasarımlar kullanacak!

FARKLI mimaride yapılar inşa eden Dap Yapı, bu defa petek ve adam görünümünde binalar hayata geçirecek. Şirket, bal peteğini Taksim’e, Adam Kule’yi Kartal’a inşa edecek.

Dap Yapı' nın yeni projeleri petek ve adam figürlerine benzeyecek!

Kartal'da İstMarina projesini hayata geçiren Dap Yapı, projenin çevresinin de gelişimi için 30 milyon liralık yatırım yaparken, yeni projelere de odaklanıyor. Dap Yapı, yeni projelerinde petek ve adam figürlerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Dap Yapı projelerin teslimine başlayacak!

DAP Yapı, Kartal-Maltepe hattı ve Çağlayan'daki konut ve ofis projelerinde teslime başlayacak Şirket, 2014 yılında Burgu Kule, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis projelerindeki yaklaşık 1200 birimi teslim edecek.

Dap Yapı İstmarina Kartal teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Dap Yapı İstmarina Kartal teslim tarihi bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Projede, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

DAP Yapı İstmarina Kartal satış ofisi!

DAP Yapı İstmarina Kartal satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen İstmarina projesinde dairelerin teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri!

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İstmarina Kartal projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 268 bin 109 TL'den başlangıç gösteriyor

Dap Yapı Vazo Kule'de sadece 20 bin TL peşinatla!

Dap Yapının sahipliğini yaptığı Dap Vazo Kule projesi müşterilerine 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuyor. Kampanyada son gün 30 Nisan.

Dap Yapı Vazo Kule'de 48 ay vade ve 0 faiz! Son gün 30 Nisan!

Dap Yapı imzası taşıyan Vazo Kule projesinde, konut sahibi olmak isteyenler 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuluyor.

Dap Yapı İstMarina Kartal Sahil Projesi'nde 23 Nisan etkinliği!

Dap Yapı İstMarina Kartal Sahil Projesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel satış ofisine organizasyon düzenliyor. İstMarina projesinde fiyatlar 218 bin liradan başlıyor...

Dap Yapı Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla!

Vazo Kule projesinde, 20 bin TL verildiği takdirde 48 ay vade ve 0 faiz uygulanıyor. Proje, Dap Yapı imzası taşıyor. Projenin ödeme planı kapsamında 20 bin TL peşin verildiği takdirde 48 ay vade ve 0 faiz oranı uygulanıyor.

Dap Yapı Kartal Sahil projesi İstmarina'da 218 bin TL'ye!

Dap Yapı Kartal Sahil projesi İstmarina'da 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 5 blok olarak tasarlanan İstmarina Kartal'da teslimler Ağustos 2016 yılında yapılıyor...

Dap Yapı projelerinde ödüller Haberi

Dap Yapı projelerinde ödüller

Dap Yapı 8 farklı projesi ile 15 dalda ödül kazandı. Geçen sene 9 ödül alan şirket, bu yıl 15 tane daha alarak kendi rekorunu kırdı.DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. Geçen sene 9 ödül kazanarak bir ilke imza atan Dap Yapı bu sene 8 farklı proje ile 15 ödül alarak kendi rekorunu kırmış oldu. Projelerinin tamamının ödül almasının övünç kaynağı olduğunu söyleyen Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz şöyle konuştu: "İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer kattık ve katmaya devam edeceğiz. Biz sadece ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyoruz. Aynı zamanda bilgi birikimi ve deneyimizle sektörümüze ve hatta...