23 / 04 / 2024

DAP Yapı İstmarina Kartal ulaşım!

DAP Yapı İstmarina Kartal ulaşım!

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilen İstmarina Kartal projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. DAP Yapı İstmarina Kartal ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor...



İstmarina Kartal projesi toplam 1,476 adet daireden meydana geliyor. Satış sürecine devam edilen DAP Yapı  İstmarina  Kartal ulaşım bilgilerini için haberimizden yararlanabilirsiniz.


DAP Yapı İstmarina Kartal ödemeleri kapsamında 25 bin TL peşinat ödeniyor. İsteyenler için ise 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlıyor.


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandığı DAP Yapı İstmarina Kartal ulaşım bilgileri için haberimizi okumanız yeterli. 


DAP Yapı İstmarina Kartal ulaşım!


İstmarina Kartal fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 5 bloğun yer aldığı projede yer alan A blok 31 katlı, B blok 34 katlı, C blok 36 katlı, D blok 38 katlı, E blok ise 36 katlı  olarak dizayn edildi.


İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde hayata geçirilen İst Marina projesi,  DAP Yapı  imzasıyla yükseliyor. Projede, cami, rezidans, marina, okul,  ofis, otel ve hastane bulunuyor.


DAP Yapı İstmarina Kartal ulaşım:  Ankara  Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


İstmarina Kartal iletişim:

Tel: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön