25 / 04 / 2024

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı eylül 2015

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı eylül 2015

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.

Karadeniz Dap Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Dap Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hakkı Karadeniz tarafından kuruldu.

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

Dap Yapı Beykoz ve Maslak projeleri 2017'de başlıyor!

Dap Yapı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada hayata geçirdiği Dap Validebağ Konakları ön talep toplamaya devam ediyor. Firma Beykoz ve Maslak projelerine 2017'de başlayacak.

DAP Yapı İstMarina’nın AVM etabı lanse edildi!

DAP Yapı ve TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina projesinde yer alacak AVM etabının lansmanı yapıldı.

DAP Yapı, Adam Kule projesini hayata geçiriyor!

İstanbul'a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesini hayata geçiriyor.

DAP Yapı'dan Pendik'te 3 bin konutluk proje!

DAP Yapı İstanbul Dragos’ta inşa ettiği ve mimari formunu insandan alan ‘Adam Kule’ projesini satışa sundu. Şirket Pendik'te de 3 bin konutluk bir proje planlıyor

Dap Yapı Adam Kule projesini tanıttı!

İstanbul’a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Adam Kule Residence'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

Dap Yapı Adam Kule basın toplantısı 3 Kasım'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından DAP Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satılık!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 350 adet konut yer alıyor.

Dap Yapı Acıbadem projesi!

Dap Yapı Acıbadem projesi 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek.

Acıbadem Dap Yapı Validebağ Konutları!

Acıbadem Dap Yapı Validebağ Konutları için ön talep toplanıyor. Butik ve lüks konut projesi olarak tasarlanan proje "Anadolu Yakasının Nişantaşısı" olarak tanıtılıyor.

Dap Yapı Acıbadem Validebağ Projesi!

Toplam 17 bin 237 metrekare alanda hayata geçirilecek olan proje Kartal, Maltepe, Kağıthane'de projeler hayata geçiren Dap Yapı tarafında yükselecek. Dap Yapı Acıbadem Validebağ Projesi butik ve lüks proje olarak inşa edilecek.

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı eylül 2015 Haberi

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı eylül 2015

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.


Türkiye pazarına girme kararı doğrultusunda DAP Yapı ile anlaşma imzalayan Rotana, konuklarını ayrıcalıklı yaşam alanları ile tanıştırıyor. İstanbul Anadolu Yakası’nda Maltepe’de açılan “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” otelleri, markanın konfor ve kaliteli servis anlayışını, gerek iş gerek tatil amaçlı gelen misafirlerine sunuyor. Üstün hizmetleriyle sektörde fark yaratan, pek çok ülkede 100’den fazla otel işleten Rotana, İstanbul otelcilik sektöründeki dinamikleri de değiştirecek.


DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Rotana Başkanı Nasser Al Nowais, Rotana Operasyon Direktörü Guy Hutchinson ve Burgu Arjaan by Rotana & Tango...