25 / 04 / 2024

dati yatırım ataköy konut projesi

dati yatırım ataköy konut projesi

DATİ Holding, iki milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği İstanbul Turizm Merkezi bünyesinde yer alan Ataköy Marina Park Residence 99'un süper lüks rezidans etabında sınırlı sayıdaki ünite için ön talep toplamaya başladı. sunuluyor.

Yatırımın yüksek potansiyelli adresi: Kumbara hisseler! Nasıl alınmalı, ne kadar beklemeli?

Yatırımcılar ve yeni yatırım yapacaklar, uzun vadede kazandıracak hisseleri merak ediyor. 18,7 bin takipçili temettü yatırımcısı Onur Demir, X sosyal medya hesabından yatırımın yüksek potansiyelli adresini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

Enflasyonu yenen tek yatırım aracı borsa oldu!

Eylül ayında enflasyon indirgendiğinde en çok kazandıran yatırım aracı yüzde 1,81'le BIST 100 endeksi oldu. Mevduat faizi yüzde 2,96, dolar yüzde 4,41, külçe altın yüzde 4,83 oranında kaybettirdi.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

Altına mı yatırım yapmalıyız yoksa dolara mı? Piyasaları sarsan altın uzmanı İslam Memiş net şekilde yanıt verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “Altına mı yoksa dolara mı yatırım yapalım” şeklindeki soruya deneyimlerinden yararlanarak yanıt verdi. İşte detaylar…

Bütün yatırımcılar İslam Memiş’in açıklamasına kilitlendi! Altın yıl sonunda ne kadar olacak? Neye yatırım yapmalıyız?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının yıl sonundaki fiyatını açıklarken, yatırımı neye yapmamız gerektiğini açıkladı. İşte detaylar…

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Halkalı'da 70 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız, Yaşar Yıldız ve Hüseyin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 20 büyüdü!

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 2020'nin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 20 artış sağlayarak 8,5 milyar lira seviyesine geldi.

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: 2023'te demir yolu yatırım payı yüzde 60 olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, 2020'de yüzde 47 olan demir yolu yatırım payının, 2023 yılında yüzde 60'a ulaşacağını söyledi.

dati yatırım ataköy konut projesi Haberi

dati yatırım ataköy konut projesi

Sahil kültürünün İstanbul’da son etkileyici noktası Ataköy’de denize sıfır noktasında, Türkiye’nin en büyük mega yat limanında yer alan ve her biri farklı metrekarelerde 1+1’den, 4+1’e 99 adet süper lüks üniteden oluşan projenin en önemli etabı Ataköy Marina Park Residence 99 özellikleriyle dikkat çekiyor.


Deniz Manzaralı Prestijli Konutlar, Mega Yat Limanı ve Marina Ayrıcalığı

Ataköy Marina Park Residence 99’da her biri panoramik deniz ve marina manzaralı, 69 farklı tipte ünite bulunuyor. Yeşil ve mavinin içerisinde her evin kendine ait bahçe ve teraslarının bulunduğu yaşam alanları, hem şehrin merkezinde olma ayrıcalığını sunarken hem de şehirden uzaktaymış hissini yaşatıyor. İstanbul’un eşsiz güzelliği, deniz ve Adalar manzarasına sahip üniteler, sıcak, samimi dekorasyonu, eşsiz manzarası ile dikkat çekerken, prestij ve konforu sunuyor.  


İstanbul Turizm Merkezi’nin en...