16 / 04 / 2024

Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi, İkbal Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Yazıcı tarafından kuruldu.

Elde Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elde Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Keçeci tarafından kuruldu.

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.

Beyy Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyy Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Şimşek tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toprak tarafından kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Armantech Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armantech Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Babak Alıakbartabrızı tarafından kuruldu.

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Akalın tarafından kuruldu.

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te Fikret Karakoç ve Pouya Harırı Rahımı ortaklığında kuruldu.

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi, İkbal Ticaret Merkezi'nde kuruldu.


Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin esas amaç ve konusu aşağıdaki gibidir; 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek ve yapmak; 2. Her türlü mühendislik, müşavirlik ve kontrollük işlerini ve hizmetlerini yapmak ve sağlamak ve ilgili uygulamaları yerine getirmek; 3. İnşaat ve mühendislik projeleri yapmak ve yaptırmak; 4. Amaç ve konusu ile ilgili tesisler kurmak; 5. Her türlü montaj işlerini taahhüt etmek ve yapmak; 6. Amaç ve konusuna ilişkin her türlü kişiyi yurtdışında ve yurtiçinde istihdam etmek; 7. Her türlü planlama, projelendirme, teknik hesaplama, müşavirlik, elül, araştırma, tasarım,...