16 / 04 / 2024

davut güloğlu evi nerede

davut güloğlu evi nerede

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Sapanca'da yazlık bir siteden ev aldı. Yeni aldığı ev ile Sıla, daha önceden kavgalı olduğu Davut Güloğlu ile komşu oldu. 

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Sıla Sapanca'dan ev aldı!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Sapanca'da yazlık bir siteden ev aldı. Yeni aldığı ev ile Sıla, daha önceden kavgalı olduğu Davut Güloğlu ile komşu oldu. 

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Mesut Güleroğlu'ndan konut alacaklara uyarı!

Oda üyesi olan emlakçıların artık sözleşmelerle hareket ettiğine dikkat çeken İZMİR Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, "Bir yer kiralıyor ya da satın alıyorsanız, imzaladığınız sözleşmenin bir nüshasını almayı unutmayın" dedi.

Mesut Güleroğlu: İnciraltı imara açılmalı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güleroğlu, İzmir’in en büyük sorununun yeni arsa üretilmemesi olduğunu ifade etti.

Rıdvan Fadıloğlu: Projelerimiz artarak sürecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında Şehitkamil Belediye Meclisi’nin 2017 yılı dönemi Mayıs ayı toplantısının birinci birleşimi gerçekleştirildi.

TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca inşa edilen Edirne Süloğlu projesinin stoğunda kalan 1 konut satılıyor. İşte, TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvurusu...

Rıdvan Fadıloğlu: TOKİ dışında inşaat işi yapmayacağız!

Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil bölgesindeki konutlar hakkında açıklama yaptı. Bundan sonra TOKİ dışında inşaat işi yapılmayacağını söyledi.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları!

TOKİ Edirne Süloğlu projesinde toplamda 1 adet konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları...

davut güloğlu evi nerede Haberi

davut güloğlu evi nerede

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Sapanca'da yazlık bir sitede evi bulunan Davut Güloğlu'nun yan evini satın aldı. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Davut Güloğlu 2016'da Sıla ile kavga etmiş ve Güloğlu'na, 2 buçuk yıl hapis istemiyle dava açılmıştı. Buna rağmen komşu olan Sıla ve Güloğlu karşılaşınca bir birlerine selam vermeyip konuşmuyor. 

Gayrimenkule yatırım yaptığı bilinen Sıla daha önce Galata’da oturduğu, evin yanındaki daireyi de satın almıştı. Ayrıca Sıla, Bostancı'dan aldığı yeni evini oturmadan kiraya vermişti. 

Sıla Gençoğlu Bodrum'da ev kiraladı! 

Sıla yatırımını gayrimenkule...