25 / 04 / 2024

değerleme oranları 2014

değerleme oranları 2014

Emlak vergisi yeniden değerleme oranları 2014 yılında ne kadarlık bir artış gösterecek? Yeni büyükşehir belediyesi olan illerde gayrimenkul sahibi olan vergi yükümlüleri ne kadar vergi ödeyecek?

Emlak vergisi yeniden değerleme oranları 2017!

Asgari Ölçüde Arsa ve Arazi Metrekare Birim Değerlerinin Hesabında Uygulanacak Artış Oranları ile Tütün Fonu Tutarının Belirlenmesi Hakkında Karar, 24 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı..

TOKİ yeniden değerleme oranları 2016!

TOKİ kura sonucunda ev sahibi olan kimselerin geri ödemelerinde yılda iki kez değerleme oranı tespit ediliyor. Ödenecek bedeller bu oranların hesaplanması ile bulunuyor. İşte TOKİ yeniden değerleme oranları 2016..

Özak GYO'dan 2014 revize değerleme raporları!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO 2014 yılı revize değerleme raporlarını yayınladı.

Özak GYO 2014 yılı revize değerleme raporlarını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO 2014 yılı revize değerleme raporlarını yayınladı.

Deniz GYO Bahçeşehir 3. Cadde değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul Başakşehir ilçesi Bahçeşehir 2.Kısım Mah. 3.Cadde'de 68 adet Bağımsız Bölüme ilişkin 26 Aralık 2014 tarihinde KAP'ta ilan edilen değerleme raporunu revizesini yayınladı.

Halk GYO 4 gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2014 yıl sonu değerleme raporlarının revize edilmiş halini tekrar yayınlandı.

Halk GYO 3 gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2014 yıl sonu değerleme raporlarının revize edilmiş halini tekrar yayınlandı.

Reyşaş GYO 2014 yılı revize değerleme raporları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan gayrimenkuller için hazırlanan değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen gayrimenkul değerleme raporları...

Emlak vergisi yeniden değerleme oranları 2016!

2016 yılı bina, arsa ve arazi vergisi değerleri ile asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerlerinin hesabında uygulanacak oranlar tebliğ ile açıklandı. İşte emlak vergisi yeniden değerleme oranları 2016..

Ata GYO 5 ildeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Adana , Giresun, Ordu, Çorlu, Düzce'de yer alan gayrimenkuller için 2014 yılı sonu revize değerleme raporunu yayınladı.

Ata GYO Gebze ve Başakşehir'deki gayrimenkullerin değerleme raporu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze ve Başakşehir'de yer alan gayrimenkuller için 2014 yılı sonu revize değerleme raporunu yayınladı.

Bursa Ibis ve Adana Ibis Otel değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyündeki Bursa Ibis ve Adana Ibis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli ikinci revize değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Gaziantep Ibis&Novotel ve Kayseri Ibis&Novotel değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan Gaziantep Ibis&Novotel ve Kayseri Ibis&Novotel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli ikinci revize değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

değerleme oranları 2014 Haberi

değerleme oranları 2014

Emlak vergisi yeniden değerleme oranları 2014!

Emlak vergisi, konut, işyeri ve bina gibi gayrimenkullerin sahiplerinden her sene iki eşit taksit halinde alınan vergiler olarak tanımlanıyor. 2013 yılı Emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri Kasım ayı içerisinde gerçekleşecek.


Emlak vergisi, yeniden değerleme oranlarına göre belirleniyor. 2013 yılı için yeniden değerleme oranları 7,8 olarak belirlenmişti. 2012 yılında ise emlak vergisi 10.26 oranında artış göstermişti. Emlak vergisi yeniden değerleme oranları 2014 yılında ne kadarlık bir artış gösterecek?


2013 Ekim ayı enflasyonlarının açıklanması ile birlikte, emlak vergisinde yüzde yüzün üstünde bir artışın yaşanması bekleniyor. 2014 emlak vergisi oranlarının yüzde 50, 100 ve hatta 300, 400 oranında yükseleceği söyleniyor. Buna bağlı olarak, emlak vergisinin yüzde 10’u oranında ödenen “Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına Katkı Payı” da, yüzde 50, 100;...