29 / 03 / 2024

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat adres

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat adres

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yağcı tarafından kuruldu. 

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Okan Çiçek tarafından kuruldu.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden biri olarak bilinen MediaMarkt'tan güzel haber geldi. MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz. Hemen bakın, sakın kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Alışveriş alışkanlığında görülmemiş değişim! Veriler tek tek yorumlandı! Çıkan sonuç herkesi şaşırttı! İşte detaylar!

Alışveriş alışkanlığında köklü değişim yaşandığı T.C. Ticaret Bakanlığı E-Ticaret Bilgi Sistemi (ETBİS) aracılığıyla açıklandı. İşte haberin detayları!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Mertcan Mandal tarafından kuruldu.

Samsung Galaxy S22 Plus'ta değişim fırsatı! 17 bin 300 TL indirim! İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Samsung’un en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Samsung Galaxy S22 Plus’ta değişim kampanyası şimdi başladı. 17.300 TL'ye varan indirim fırsatını kaçırmayın! Peki, Samsung Galaxy S22 Plus fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy S22 Plus'ta değişim fırsatı şimdi başladı! Görmedim duymadım demeyin! 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Samsung Galaxy S22 Plus'ta değişim kampanyasını şimdi başlattı! Kampanya kapsamında 10.000 TL'ye varan indirim alabilirsiniz. Peki, Teknosa'da Samsung Galaxy s22 Plus fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat adres Haberi

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat adres

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yağcı tarafından kuruldu. 
 

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...