26 / 04 / 2024

Dekorasyonnda denge

Dekorasyonnda denge

Dekorasyonda tasarladığınız düzene yön veren bir iddianız ve arkasında duracağınız bir fikriniz olmalı. Aceleye getirmeyin, her şeyi aynı yerden alma telaşına kapılmayın, özgün olun...

Dekorasyon'da denge şart!

Her şeyde olduğu gibi dekorasyonda da denge önemli. Nasıl saçımız çok gösterişli olduğunda ruj sürmüyorsak dekorasyonda da birden çok objeyi birbiriyle yarıştırmamak için bir denge sağlamak gerekiyor.

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Lüks kiralık evlerde denge şaştı! 100-650 bin lira arasında değişiyor!

Son iki senede kiralık evlerde denge şaştı. Dar ve orta gelirli kiralık konut bulmakta zorlanırken lükste ise sınır 100-650 bin lira arasında değişiyor.

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kılıç tarafından kuruldu.

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Delen tarafından kuruldu.

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Altınbaş'tan denge koleksiyonu! Tüm denge koleksiyonu takılarda net yüzde 43 indirim! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş, denge koleksiyonu ürünlerinde büyük indirim kampanyası başlattı. Denge kolye, yüzük, küpe ve bilekliklerde net yüzde 43 indirim fırsatı başladı. İşte Altınbaş 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Denge Dizayn Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Dizayn Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Kabakcı tarafından kuruldu.

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Güngören'de İdris Furat tarafından kuruldu!

Denge Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Hamarat tarafından kuruldu.

Cari denge ağustosta 4.6 milyar dolar açık verdi!

Merkez Bankası tarafından açıklanan ödemeler dengesi istatistiklerine göre, cari denge ağustos ayında 4 milyar 631 milyon dolar açık verdi. Beklenti cari dengenin 4.6 milyar dolar seviyesinde açık vereceği yönündeydi.

Denge Constructıon Yapı Sistemleri Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Constructıon Yapı Sistemleri Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurper Denizoğlu tarafından kuruldu.

Denge Yatırım Holding'e idari para cezası!

Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sebebi ile payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası verildi.

Yeni Gimat GYO 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Dekorasyonnda denge Haberi

Dekorasyonnda denge

Yeni gelinlerin evlerinde geçen çok acayip bir programdan bahsetmiştim size. Çeyizler, düğün videoları, kına kıyafetleri, inanılmaz evler ve mobilyalar görüyorum bu programda, kültürüm artıyor. Malum yerli dizilerde çekim açıları düşünülerek hep geniş evler, mümkünse dubleks daireler tercih ediliyor. Bunlar, zevkli insanlar tarafından tasarlanmış, birçoğu içinde zaten ev sahiplerinin yaşadığı ve dizilere kiraya verilen evler. Bu yüzden dizilerde, dergilerde, eşinizin dostunuzun evinde göremeyeceğiniz evler bu programlarda çıkıyor karşımıza. Beklendiği gibi bu yeni gelinlerin evindeki mobilyalar, hep set olarak alınmış. Kanepe, büfe, vitrin, orta sehpa ve yan sehpalar; bir salonda olması gereken her şey alınmış ama bütünüyle bakınca korkunç görünüyor. Set halinde alınınca daha hesaplı oluyordur mutlakaama bunlar ucuz da değil. Programda gelinlerin düğünde kaç altın topladıklarından yatak örtüsüne kadar her...