29 / 03 / 2024

Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres

Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres

Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi 350 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Kadıköy'de, Lokman Demir Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Çiğdem Sazcı tarafından kuruldu.

Ka Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ka Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Kaan Bahar tarafından kuruldu.

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Öz Ka Arafat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ka Arafat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mine Kaya tarafından kuruldu.

Çakır Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Çakır tarafından kuruldu.

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Işık tarafından kuruldu.

Dem Tasarım Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dem Tasarım Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Demirkanoğlu  tarafından kuruldu.

Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres Haberi

Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres

Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi 16 Şubat 2015'te 350 bin TL sermaye ile, Lokman Demir Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 



Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Bahçeler Arası Sokak, Yılmazlar Apartmanı...