20 / 04 / 2024

Demet Şenerin yoga okulu nerede

Demet Şenerin yoga okulu nerede

Yoga Eğitmenliği Sertifikası alan Demet Şener, İtalya’dan döner dönmez Etiler’de yoga okul açmayı planlıyor.

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Demet Özdemir 25 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son yatırım hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti! Özdemir, tam 25 milyon TL'ye muhteşem bir ev satın aldı. İşte ayrıntılar...

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Lenovo Yoga Smart Tab'e 1300 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Turkcell Pasaj'da Lenovo Yoga Smart Tab ZA530004TR'ye bin 300 lira indirim uygulandı! Fiyatını görünce şok olacaksınız! indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Turkcell Pasaj'ın resmi sitesinden bu tableti satın almak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Demet Mutlu 205 milyon TL'ye yalı aldı!

Trendyol'un kurucusu Demet Mutlu, Boğaziçi'nin en ünlü yalılarından Kıbrıslı Yalısı'nın Üründül ailesine ait olan kısmını satın aldı.

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Demet Özdemir yeni evinden ilk fotoğrafını paylaştı!

Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye ev satın alan oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyadan yeni evinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. 

Demet Şenerin yoga okulu nerede Haberi

Demet Şenerin yoga okulu nerede

Eski model Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli’yle, balayına çıkmadan bir gün önce Yoga Eğitmenliği Sertifikası aldı. Posta'da yer alan habere göre, eşiyle Roma ve Milano giderek İtalya turu yapan eski model, İstanbul’a adım atar atmaz, bir yoga okulu açacak. İlk olarak Etiler’de yer bakan Şener, eğer istediği yeri bulamazsa diğer semtleri araştıracak. 

Uzun zamandır yaptığı yogayı hobiden profesyonel hale taşıyan Şener’e, en büyük desteği de eşi Küpeli veriyor. Yurt dışında yoga kıyafetleri satan bir markayla da anlaşma yapan eski model, kendi tasarladığı ürünleri ise merkezinde satışa sunacak. Demet Şener, ailesinden kalan tüm vakti, merkezinde öğrencileri için ayıracak. 

Demet Şener Etiler’deki evini...