26 / 04 / 2024

demir fiyatları ne kadar 2022

demir fiyatları ne kadar 2022

İnşaat sektörünün gözde malzemeleri olan demir ve çimento fiyatları merak edilip araştırılıyor. Peki demir fiyatları ne kadar? Çimentoya zam geldi mi? Çimento fiyatları kaç lira? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 1 Temmuz 2022...

İnşaat sektöründe maliyetler tavan yaptı! Demir, çimento, beton ve kum fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen sene artıyor. 2022 senesinde maliyet artışları yüzde 106,60 yükseldi. Peki demir, beton, çimento ve kum fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Demir fiyatları rekor zam sonrası fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 33 TL sınırına yaklaşması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam! 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat maliyet endeksi 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,52 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 66,49 artış kaydetti. İnşaat maliyetini arttıran en temel yapı malzemelerinden demirin fiyatı ise rekor kırdı. 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar adeta dudak uçuklattı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Dün gelen zamdan sonra bugün demirin tonuna bir zam daha geldi. Zamlar sonrası demir fiyatları adeta dudak uçuklattı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarındaki düşüş dur durak bilmiyor! Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! Güncel demir fiyatları!

İnşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatlarına beklenmedik zam! Demir fiyat listesi güncellendi! 12 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Son günlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatlarına bugün beklenmedik zam geldi. Demir fiyat listesi sil başta değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı bugün kaç lira? 12 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

demir fiyatları ne kadar 2022 Haberi

demir fiyatları ne kadar 2022

Çimento ve demir fiyatları inşaat sekötürün en temel yapı malzemeleri arasında yer alıyor. Maliyetleri etkileyen demir ve çimento fiyatları milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. 

DEMİR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Demir fiyatları haziran ayında dip seviyelere kadar geriledi. 6 Nisan 2022 tarihinde İstanbul ince demir fiyatının tonu 16,200 liraya kadar yükseldi. Bu seviye ile zirvesini yakalan demir, Mayıs ayından itibaren peş peşe düşmeye başladı. Haziran ayında ise en dip seviyelere düştü.

Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatları kaç lira oldu? Çimento fiyatları ne kadar? Güncel çimento fiyatları ne kadar? İşte 1 temmuz 2022 demir ve çimento fiyatları...

GÜNCEL DEMİR FİYATLARI 1 TEMMUZ 2022

Güncel demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 1 Temmuz 2022...

İNCE DEMİR 1 TEMMUZ 2022 FİYATLARI

İstanbul ince inşaat...