25 / 04 / 2024

Demir İnşaat beylikdüzü oteli

Demir İnşaat beylikdüzü oteli

Demir İnşaat, Demir La Vida projesi dahilinde, 200 milyon TL'lik yatırımla beş yıldızlı bir otel inşa edecek. Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan yapı, 2016 yılında işletmeye alınacak.

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bekir Bayındırlıoğlu tarafından kuruldu.

Uyum Demir İnşaat Promosyon Ambalaj Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyum Demir İnşaat Promosyon Ambalaj Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut İşkey tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Plaza Metal Çelik Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plaza Metal Çelik Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Orus tarafından kuruldu. 

Es Es Makina Metal Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Es Makina Metal Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Orus tarafından kuruldu. 

Beylikdüzü Demir Country Yakuplu ev fiyatları!

Konut teslimlerin 2020 yılında gerçekleşeceği Beylikdüzü Demir Country projesi Demir İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Demir Country Yakuplu ev fiyatları 275 bin TL'den başlıyor.

Demir Country Demir İnşaat teslimat!

Demir Country projesi Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor. Demir Country Demir İnşaat teslimat tarihi ne zaman?

Demir Country Demir İnşaat fiyat!

Firma bünyesinde 12 aydan 60 aya kadar vade imkanı sunulan Demir Country projesi Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da yer alıyor...

Demir Country Beylikdüzü teslimleri!

İstanbul Beylikdüzü'de Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Country projesinde toplam 1.160 daireye yer veriliyor. Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Demir Country Beylikdüzü fiyat!

Beylikdüzü Yakuplu'da Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Country Evleri iki etap olarak yükselecek. Demir Country Beylikdüzü fiyat listesi minimum 240 bin TL'den başlıyor...

Demir İnşaat Demir Country fiyat listesi!

Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredili ödeme yapılabiliyor...

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Demir Romance ve Demir La Vida'da sonbahar kampanyası!

Demir İnşaat, Demir Romance ile Demir La Vida projelerine özel sonbahar kampanyası başlattı.Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance ve Büyükçekmece'de bulunan Demir La Vida projelerinde sonbahara özel fırsatlar sunuyor.

Demir İnşaat beylikdüzü oteli Haberi

Demir İnşaat beylikdüzü oteli

Demir İnşaat tarafından yapılan açıklamada, Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan yapı, 2016 yılında Demir La Vida Projesi ile birlikte tamamlanıp işletmeye alınacak.


Çok amaçlı kongre salonları, büyük toplantı odalarına sahip olması bakımından uluslararası kongre ve seminerlerde bir kavşak noktası olması planlanan otel, 3. Havalimanına yakın konumuyla da dikkati çekiyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yatırım yaptıkları alanları çeşitlendirme hedefi doğrultusunda İstanbul'un artan turizm potansiyeline paralel olarak turizm sektöründe varlık gösterme kararı aldıklarını belirterek, "Son yılların en hızlı gelişen bölgesi olan Büyükçekmece ve Beylikdüzü bölgesi, otel yatırımları bakımından karlı bir bölge. Hem yaz hem kültür hem de fuar merkezlerine yakınlığı ve kongre turizmine hitap etmesi ile bölgede yapılan yatırımların geri dönüşümü çok...