26 / 04 / 2024

Demir İnşaat büyükçekmeceye otel mi yapacak

Demir İnşaat büyükçekmeceye otel mi yapacak

Demir İnşaat, Demir La Vida projesi dahilinde, 200 milyon TL'lik yatırımla beş yıldızlı bir otel inşa edecek. Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan yapı, 2016 yılında işletmeye alınacak.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar güncellendi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Dolar/TL kurunun düşüşe geçmesi ile inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyat listesi baştan güncellendi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 30 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatlarına büyük zam! İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuz ayında en altın çağını yaşıyor. Demir cevheri vadeli fiyatlarında yükselişler görülürken, demir fiyatlarına büyük zam geldi.  İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Piyasalar perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına odaklandı. Gözler bankadan gelen gelecek kararı beklerken dolar kurun düşüşe geçti. Doların düşüş ile demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük zam geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 25 Şubat demir fiyat listesi

Vadeli demir fiyatları artmaya devam ederek spot fiyatları destekledi. Çin'de yüksek talep beklentileri risk iştahını desteklemesi ile demir fiyatlarına büyük zam geldi. Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Şubat 2023 demir fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! 14 Şubat 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi. Gelen indirimle birlikte resmen dibe vurdu.  1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Şubat 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye başladı. Bugün de demir fiyatlarına büyük zam gelirken binlerce kişi güncel demir fiyat listesini merak ediyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Demir İnşaat büyükçekmeceye otel mi yapacak Haberi

Demir İnşaat büyükçekmeceye otel mi yapacak

Demir İnşaat tarafından yapılan açıklamada, Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan yapı, 2016 yılında Demir La Vida Projesi ile birlikte tamamlanıp işletmeye alınacak.


Çok amaçlı kongre salonları, büyük toplantı odalarına sahip olması bakımından uluslararası kongre ve seminerlerde bir kavşak noktası olması planlanan otel, 3. Havalimanına yakın konumuyla da dikkati çekiyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yatırım yaptıkları alanları çeşitlendirme hedefi doğrultusunda İstanbul'un artan turizm potansiyeline paralel olarak turizm sektöründe varlık gösterme kararı aldıklarını belirterek, "Son yılların en hızlı gelişen bölgesi olan Büyükçekmece ve Beylikdüzü bölgesi, otel yatırımları bakımından karlı bir bölge. Hem yaz hem kültür hem de fuar merkezlerine yakınlığı ve kongre turizmine hitap etmesi ile bölgede yapılan yatırımların geri dönüşümü çok...