23 / 04 / 2024

demir inşaat emlak 2013 fuarı

demir inşaat emlak 2013 fuarı

Sektörün en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen 'CNR Emlak 2013 Fuarı' kapılarını açtı. Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle fuarda yer alacak olan Demir İnşaat yabancı yatırımcıların talebiyle fuara katılmaya karar verdi...

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Macho Yapı İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macho Yapı İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mücahit Demir tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına 500 lira zam geldi! Demir, inşaat sektörünü yıktı geçti!

İnşaat demiri fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmezken, bugün gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Hemen hemen her gün yenilenen demir fiyatları gittikçe yükselişe geçti ve bugün gelen zamlarla birlikte inşaat sektörünü yıktı geçti...

Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir, Mozaffer Molodı ve Rahım Ghorbanı Afshar ortaklığında kuruldu. 

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Demir tarafından kuruldu. 

Demir Country Demir İnşaat teslimat!

Demir Country projesi Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor. Demir Country Demir İnşaat teslimat tarihi ne zaman?

demir inşaat emlak 2013 fuarı Haberi

demir inşaat emlak 2013 fuarı

Yabancıdan Demir İnşaat projelerine yoğun talep


Sektörün en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen 'CNR Emlak 2013 Fuarı' kapılarını açtı. Özellikle Türki Cumhuriyetler, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün ve Kuveyt'ten gelen katılımcıların 100 milyar dolarlık bir yatırım potansiyelini temsil edecek fuarda Demir İnşaat da Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle yer aldı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir yabancı yatırımcıların talebi doğrultusunda fuara katılmaya karar verdiklerini söyledi. Demir, "Projelerimiz yerli yatırımcılardan olduğu kadar, yabancı yatırımcılardan da çok talep alıyor. Emlak fuarına katılma kararımızı da gelen bu talepler doğrultusunda verdik. Katılımcı profiliyle dikkat çeken fuarı 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor" dedi. 


Yabancılara kolaylık 

3 bini aşkın yabancı yatırımcının ziyaret etmesi beklenen fuarda, toplam 20 bin metrekare alanda pek çok proje görücüye...