27 / 04 / 2024

Demir İnşaat'a yabancı yatırımcı ilgisi!

Demir İnşaat'a yabancı yatırımcı ilgisi!

Sektörün en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen 'CNR Emlak 2013 Fuarı' kapılarını açtı. Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle fuarda yer alacak olan Demir İnşaat yabancı yatırımcıların talebiyle fuara katılmaya karar verdi...



Yabancıdan Demir İnşaat projelerine yoğun talep


Sektörün en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen 'CNR Emlak 2013 Fuarı' kapılarını açtı. Özellikle Türki Cumhuriyetler, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün ve Kuveyt'ten gelen katılımcıların 100 milyar dolarlık bir yatırım potansiyelini temsil edecek fuarda Demir İnşaat da Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle yer aldı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir yabancı yatırımcıların talebi doğrultusunda fuara katılmaya karar verdiklerini söyledi. Demir, "Projelerimiz yerli yatırımcılardan olduğu kadar, yabancı yatırımcılardan da çok talep alıyor. Emlak fuarına katılma kararımızı da gelen bu talepler doğrultusunda verdik. Katılımcı profiliyle dikkat çeken fuarı 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor" dedi. 


Yabancılara kolaylık 

3 bini aşkın yabancı yatırımcının ziyaret etmesi beklenen fuarda, toplam 20 bin metrekare alanda pek çok proje görücüye çıktı. İstanbul'un yükselen bölgelerinden Beylikdüzü'nün dikkat çeken projelerinden Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle fuara katıldıklarını belirten Demir yatırımcılara sundukları avantajları şöyle anlattı: "Demir İnşaat'tan daire alan yabancılara mütekabiliyet konusunda yardımcı oluyor, süreci ve formaliteleri onlar için takip ediyoruz. Tapularını ise hemen verebiliyoruz. Sunduğumuz avantajlı ödeme seçenekleri ile de ödemede kolaylık sağlıyoruz." 


Sabah Gazetesi


Geri Dön