26 / 04 / 2024

demir romance ev fiyatları

demir romance ev fiyatları

Demir Romance satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Daire fiyatları 394 bin TL ile 829 bin TL arasında değişiklik gösteren Demir Romance Rezidans Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Demir Romance Konutları ne zaman teslim?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen proje 5 bin 141 metrekare sosyal tesis alanından oluşuyor. Peki Demir Romance Konutları ne zaman teslim?

Demir Romance Rezidans fiyat listesi!

Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Demir Romance Evleri'nde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İşte Demir Romance Rezidans fiyat listesi...

Demir İnşaat Demir Romance ev fiyatları!

Demir İnşaat Demir Romance ev fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir Romance projesi 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden oluşuyor...

Demir Romance Konutları nerede?

Daire teslimleri 7 ay sonra gerçekleşecek olan Demir Romance Evleri'nde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salon kadar farklı alternatifler bulunuyor. Peki Demir Romance Konutları nerede?

Demir Romance ev fiyatları!

Demir Romance projesi 37 bin metrekare alan üzerinde, Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 776 adet daireden oluşan projede satış süreci devam ediyor. İşte Demir Romance ev fiyatları...

Demir İnşaat Romance projesi!

Demir İnşaat Romance projesi daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. 7 ay sonra teslim edilecek projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projedeki dairelerin alanları 66-229 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü Demir Romance satılık daire fiyatları!

Satış süreci devam eden Demir Romance Rezidans projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tipleri bulunuyor. İşte Beylikdüzü Demir Romance satılık daire fiyatları...

Demir Romance Konutları satılık!

Toplamda 776 adet daireden meydana gelen Demir Romance Konutları satılık daire fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Demir Romance güncel fiyat listesi!

Demir Romance projesinde satışa sunulan dairelerin büyüklükleri 66 metrekareden başlıyor ve 229 metrekareye kadar ulaşıyor. İşte Demir Romance güncel fiyat listesi....

Demir İnşaat Demir Romance satılık!

Demir İnşaat Demir Romance satılık dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede yer alan dairelerin 7 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Romance konut fiyatları!

Daire teslimlerinin 7 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Demir Romance Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 66 ile 229 metrekare arasında değişiyor. İşte Demir Romance konut fiyatları...

Demir Romance ödeme seçenekleri!

Demir Romance ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 3 indirim yapılıyor. 37 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede toplam 776 tane daireye yer veriliyor.

Demir Romance'ta konut kredi faizleri 0,99'da sabitlendi!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde Akıllı ev teknolojileriyle öne çıkan projesi Demir Romance’de sınırlı sayıdaki son daireler için kredi faizlerinde 0.99’a demir attı.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Demir Romance'tan Sevgililer Günü kampanyası!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen çiftler, Demir Romance’dan alacakları ev karşılığında 4 günlük keyifli bir kış tatilinin tadını doyasıya yaşayacaklar.

Demir İnşaat Demir Romance ev fiyatları!

Demir İnşaat Demir Romance ev fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir Romance projesi 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden oluşuyor...

Demir Romans ev fiyatları!

Demir Romans ev fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir Romance 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Demir Romance ev fiyatları!

Demir Romance projesi 37 bin metrekare alan üzerinde, Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 776 adet daireden oluşan projede satış süreci devam ediyor. İşte Demir Romance ev fiyatları...

Demir Romance konutları Ağustos 2015'te teslim ediliyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde satışları devam eden Demir Romance konut projesini, Ağustos 2015'te teslim edilecek. Projeye yönelik kampanya başlatan Demir İnşaat'ın akıllı ev teknolojisi dikkat çekiyor.

Demir Romance Beylikdüzü ev fiyatları!

Demir Romance projesinde satışa sunulan dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor. Proje 7 ay sonra teslim edilecek. İşte Demir Romance Beylikdüzü ev fiyatları...

Demir Romance İstanbul nerede?

2015 yılında tamamlanacak olan İstanbul Demir Romance projesi, akıllı ev sistemine dair her türlü teknolojik olanağı kullanıyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Peki, Demir Romance İstanbul nerede?

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinatla!

Demir İnşaat, Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanyasında yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinatla ev sahibi yapıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 223 metrekare ile 318 metrekare arasında değişiyor.

Demir Romance projesinde 270 bin TL'ye 1+1!

Demir İnşaat, Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanyasında yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinatla ev sahibi yapıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 223 metrekare ile 318 metrekare arasında değişiyor.

Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinatla!

Demir Romance'tan daire sahibi olmak isteyenleri düşük peşinatla ev sahibi yapan Demir İnşaat, düzenlenen kampanya kapsamında yüzde 5, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinat imkanı sağlıyor.

Demir Romance’tan düşük peşinatlı avantajlı kampanya!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisiyle geliştirdiği Demir Romance’ta yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinat avantajı sunan kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olmak mümkün.

demir romance ev fiyatları Haberi

demir romance ev fiyatları

Toplam 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimin yer aldığı Demir Romance Konutları Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Proje dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.


Demir Romance satış ofisi telefon numarası 444 2 116. Proje havalimanına ise 15 dakika, E-5'e, okullara ve AVM'lere yürüyerek 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Satışları devam eden Demir Romance Beylikdüzü'nde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.



Yüzde 50 peşinatta 20 ay vade imkanı sağlayan Demir Romance Rezidans'ta 1+1 konutlar 273 bin 902 TL, 2+1 konutlar 478 bin 861 TL, 3+1 konutlar 551 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Beylikdüzü Demir Romance...