20 / 04 / 2024

Demir Romance inşaat

Demir Romance inşaat

1 oda 1 salon'dan 4 oda 1 salona daire tipleriyle 37 bin metrekarelik alana inşa edilen 776 daireden oluşan Demir Romance, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Maki Demir Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Maki Demir Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Kır tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Taşdemir tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları yerle bir oldu! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatları yerle bir oldu. Fiyatlar resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç TL? 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Erkurt Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkurt Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Cankurt Uyanık tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları inşaat sektörünü zam haberleri ile sallamaya devam ediyor. Demir fiyatlarına art artda zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte  demir fiyatları resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Demir fiyatları inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına peş peş indirim gelmeye başladı. Gelen indirimler ile demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 19 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Memka Demir Çelik İnşaat Ve Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memka Demir Çelik İnşaat Ve Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kayuk tarafından kuruldu.

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Demirbaş tarafından kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Demir Romance inşaat Haberi

Demir Romance inşaat

60 ticari birim, 28 villa ve 776 daireden oluşan Demir Romance Beylikdüzü 37 bin metrekarelik alanda Demir İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.


Havaalanına 15 dakika,metrobüse, E-5 ve TEM'e,alışveriş merkezlerine 5 dakikalık mesafede buluan Demir Romance, 1 oda 1 salon'dan 4 oda 1 salona daire seçeneklerini sunuyor.


Yüzde 25 peşin ödemeyle kalan tutar için banka kredisi imkanı sunan Demir Romance Beylikdüzü Evleri'nin Ağustoa 2015'te teslim edilmesi bekleniyor.


Demir Romance Beylikdüzü, yüzme havuzu, diyetisyen hizmeti, dinlenme ve güneşlenme terasları, yürüyüş yolu, dans eğitim merkezi, Türk hamamı, bilardo salonları, kreş, bisiklet kortu ve tenis kortu konforlarını hizmete sunuyor.


Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen Demir Romance Beylikdüzü Evleri'ne 1 hafta sonra yüzde 5 zam gelmesi bekleniyor. Demir Romance Evleri'nde daire fiyatları ise;

1 oda 1 salon daireler 394...