19 / 04 / 2024

Demir Romance kampanya 2017

Demir Romance kampanya 2017

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Demir Romance'ta ödemeler 3 ay sonra başlıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance'ta, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak.

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinat veren Ağustos'ta taşınacak!

Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta "Yüzde 5 peşin, Ağustosta taşın" kampanyasını 2 hafta uzattı. Kampanya bu ayın 2. haftasında sona erecek.

Demir Romance konutları Ağustos 2015'te teslim ediliyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde satışları devam eden Demir Romance konut projesini, Ağustos 2015'te teslim edilecek. Projeye yönelik kampanya başlatan Demir İnşaat'ın akıllı ev teknolojisi dikkat çekiyor.

Demir Romance kampanya!

Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Demir Romance kampanya detayları...

Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinatla!

Demir Romance'tan daire sahibi olmak isteyenleri düşük peşinatla ev sahibi yapan Demir İnşaat, düzenlenen kampanya kapsamında yüzde 5, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinat imkanı sağlıyor.

Demir Romance’ta yüzde 5 peşinatla! 270 bin lira!

Demir Romance’ta yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinat avantajı sunan kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olmak mümkün. Projede saire fiyatları 270 bin liradan başlıyor.

Demir Romance’tan düşük peşinatlı avantajlı kampanya!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisiyle geliştirdiği Demir Romance’ta yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinat avantajı sunan kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olmak mümkün.

Demir Romance Beylikdüzü'nde şimdi al seneye öde! Yüzde 8 indirimle!

Demir Romance Beylikdüzü projesinde yer alan daireler için şimdi al teslimde öde kampanyası sürüyor. Toplam 37 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje kapsamında yüzde 8 oranında indirim yapılıyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta 271 bin TL'ye! Şimdi al seneye öde!

Beylikdüzü'de yükselen Demir Romance projesinde yer alan dairelerin fiyatları 271 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında şimdi al seneye öde kampanyası da devam ediyor.

Demir Romance, 11-14 Eylül'de CNR Emlak Fuarı’na yeni kampanyasıyla katılacak!

İnşaat sektöründe başarı dolu 30 yılı geride bırakan Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacak.

Demir İnşaat CNR Emlak Fuarı'na Demir Romance ve La Vida ile katılıyor!

Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Center'da düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı'nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacağı stantta, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olmayı hedefliyor

Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor!

Daire, villa, ticari birim ve sosyal donatılardan oluşan Demir Romance projesinde fiyatlar 265 bin liradan başlarken satış oranı ise yüzde 60'a yaklaştı. Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor..

Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanya başladı!

Demir İnşaat'ın satışta olan iki projesi Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanyaya başladı.Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da taksitler 1 yıl ertelenirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Demir Romance kampanya 2017 Haberi

Demir Romance kampanya 2017

Gayrimenkul sektöründe 32 yıllık tecrübeye sahip Demir İnşaat, GYODER tarafından “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” sloganıyla başlatılan 20 yıl vadeli konut seferberliğine Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor. Cumhuriyet tarihinde ilk kez yatırımcıları 240 ay vadeli konut satışıyla tanıştıran kampanyaya “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” diyerek destek veren Demir İnşaat, 3 projesinde de yüzde 0,45 vade oranı ile 120 ay, yüzde 0,79 ile 240 ay vade imkânı sunuyor.


İnşaat sektörünün öncü markası olan Demir İnşaat, , GYODER’in düzenlediği 20 yıl vadeli konut seferberliğine, GYODER üyesi olarak katkıda bulunarak sorumlu bir şirket örneği sergiliyor. Dev seferberliğe “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” diyerek, Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile dahil olan Demir İnşaat, 31 Mart’a...