29 / 03 / 2024

Demir Romans fiyatları ne kadar

Demir Romans fiyatları ne kadar

Demir Romans fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2015 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır hurda fiyatlarına zam geldi! 28 Mart 2024 Bakır ve demir hurda fiyat listesi

Geri dönüşüm firmaları tarafından her gün açıklanan hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç lira? 

Demir cevheri fiyatları geriledi! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 ton inşaat demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün zam geldi. Doların yükselmesi ile baskı altında kalan demir cevheri vadeli fiyatları 109,61 dolara geriledi. Bu düşüş inşaat demir fiyatlarına olumlu yansıdı, demir fiyatları fırladı. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar?  Güncel demir fiyatları 18 Mart 2024...

Hurda fiyatlarına dev zam! Demir ve bakır hurda bugün kaç TL oldu? 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 6 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Doların yükselişe geçmesi piyasaları hareketlendirdi. Bakır fiyatları gerilerken demir cevheri vadeli fiyatlarında sabit seyir devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi 

20 Eylül 2023 Salı güncel hurda fiyat listesi belli oldu. Geri dönüşüm firmaları güncel bakır ve demir hurda fiyatlarını açıkladı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL seviyelerine kadar gerilemesi ile bakır ve demir hurda fiyatları düşmeye başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son 3 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatları bugün düşüşe geçti. Hurda fiyatlarına indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Demir Romans fiyatları ne kadar Haberi

Demir Romans fiyatları ne kadar

İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Romans fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Beylikdüzü Demir Romance sosyal olanakları arasında dinlenme ve güneşlenme terasları, dans eğitim merkezi, yürüyüş yolu, açık yüzme havuzu, bisiklet parkuru, kreş, Türk hamamı, tenis kortu bulunuyor.


Demir Romans fiyatları 285 bin liradan başlangıç gösteriyor. Demir Romance projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Beylikdüzü Demir Romance teslim tarihi 2015 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi. Demir Romance projesinde dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor.


Demir Romans fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 285 bin lira

2 oda 1 salon daireler 452 bin lira

3 oda 1 salon daireler 525...