25 / 04 / 2024

demirdöküm ısparta toplantısı

demirdöküm ısparta toplantısı

Sahip olduğu teknoloji, tasarım gücü ve uygulamaları ile sektörde öncü ürünlere imza atan DemirDöküm, düzenlediği toplantıda en hızlı ve etkin hizmeti müşterilerine sunmak için ürün eğitimi verdi.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde! Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın!

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde... Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın... İşte İş Bankası emekli promosyon rakamları...

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Süleyman Soylu'dan mülkiyet sahiplerine kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarında, özellikle mülkiyet sahiplerinden biraz daha fazla gayret sarf etmelerini istediklerini dile getirdi.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Hasankeyf’te yıkım hızlandı!

Batman’da tamamlaması planlanan Ilısu Barajı altında kalacak antik kent Hasankeyf ilçesinin yıkım işlemi sürüyor.

İzmit'te tehlikeli bina yıkımı!

İzmit'te eski maliye lojmanlarının yıkımı devam ediyor. Binanın yıkım işlemi sürerken, bina çevresinde yeterince güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti. 

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

demirdöküm ısparta toplantısı Haberi

demirdöküm ısparta toplantısı

Sahip olduğu teknoloji, tasarım gücü ve uygulamaları ile sektörde öncü ürünlere imza atan DemirDöküm, yelpazesindeki yenilikçi ürünleri tanıtmak, satış sonrası müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla yetkili servislerine yönelik yatırımlarına devam ediyor. Son 5 yılda Ar-Ge alanında gerçekleştirdiği 55 milyon TL'lik yatırımla sektörde öncü ürünler geliştiren DemirDöküm, Isparta’daki 150’ye yakın iş ortağı ile bir araya geldi.


Yenilikçi ürün gamının yanı sıra müşterilerinin karşısında satış sonrası hizmetlerde de sektörde değişim rüzgârı yaşatacak olan DemirDöküm’ün Isparta Barida Otel'de gerçekleştirdiği toplantı Satış Direktörü Ufuk Atan, İzmir Bölge Müdürü Yekta Özatağan, Teknik Eğitim Müdürü Hakan Akay, DemirDöküm Isparta Yetkili Satıcısı Formtek A.Ş. ve 138 tesisatçının katılımı ile gerçekleşti.


Benzersiz tasarım, ürün geliştirme ve üretim kabiliyetini satış ve satış sonrası hizmetlerle perçinleyen DemirDöküm, düzenlediği toplantıda en hızlı ve...