27 / 04 / 2024

demirhan daştan

demirhan daştan

UGİSAD Başkanı Daştan, Merkez Bankasının faiz indiriminin gayrimenkul sektörüne canlılık getireceğini belirterek, “Bütün sektörlere bir canlılık getireceğini düşünüyorum. Yabancı yatırımcıların da Türkiye'ye gelmesi için önemli bir fırsat olabilir” dedi.

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirket!

Borsa yatırımcıları temettü dağıtan şirketler ile ilgili araştırmalar yaparken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirketi açıkladı. İşte o paylaşım...

İngiltere’deki 12 gayrimenkul projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

İngiltere Investments ve Berkeley Group'un merakla beklenen 12 yeni projesi 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde mega kent İstanbul’da tanıtacak. Merakla beklenen etkinlikte ayrıca yatırımcıların soruları da cevaplanacak...

Bina Tamamlama Sigortası tanıtıldı! Yarım kalan binalar sigorta sayesinde tamamlanacak!

Bina Tamamlama Sigortası, ATO 67 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin organizasyonu ve Quick Sigorta iş birliği ile düzenlenen “Finansal Market Vizyonu ile Sigortadan Fazlası” başlıklı sektörel toplantıda tanıtıldı.

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Daştan tarafından kuruldu.

Akbank’tan son çağrı! Akbank mobil kullananların hesabına tam 1.500 TL yatacak!

Hazırladığı kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtan Akbank, yeni kampanyasıyla yine müşterilerinin adeta cebini dolduracak. Akbank düzenlediği kampanya kapsamında 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Toyota mobilite asistanını tanıttı! Yürüme güçlüğü çekenler için birebir

Toyota, sadece bir otomobil üreticisi değil bir mobilite markası olarak C+walk serisinin ikinci modeli olan yaya mobilite asistanı C+walk S’i ilk kez Japonya’da tanıttı. İşte tüm detaylar...

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Çağatay Daştan tarafından kuruldu.

Türkiye'de bu da oldu! Suriyeliler Türklere BİM'den hediye kartı dağıttı

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç savaştan Türkiye'nin Hatay iline kaçan göçmenler bir ilke imza atarak şehirde BİM'in hediye kartını dağıttı. 800 lira değerindeki hediye kartını dağıtan Suriyeli göçmenlerin derneğinin söz konusu parayı nasıl temin ettiği açıklanmadı

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  8 milyon 85 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daştan tarafından kuruldu.

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

Servet Daştan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Servet Daştan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Daştan ve Sonnur Daştan ortaklığında kuruldu.

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak!

MÜSİAD tarafından yapımına başlanacak, 2021 yılında başlanacak en büyük üretim ve ticaret üssü projesi olacak HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak.

demirhan daştan Haberi

demirhan daştan

UGİSAD ve Ticareti Geliştirme Merkezi işbirliği ile gayrimenkul sektörüne yönelik düzenlenen iş çevresini geliştirme etkinliğinde konuşan Daşdan, gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. Daştan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi artık dikey değil yatay yapıların yapılması gerektiği düşüncesini destekliyoruz” diye konuştu.


BEKLENTİLER KONUTTA '%1 FAİZ'

Kentpark Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı ise konut faizlerindeki yüksek faiz oranlarına dikkat çektiği yazılı açıklamasında, “Etkilerini önümüzdeki günlerde hissederiz ama temennimiz piyasaların yüzde 1'e inen faizleri yeniden yaşamasıdır" değerlendirmesinde bulundu.


GELECEĞE DAİR IŞIK GÖRÜNDÜ

Merkez Bankası'nın üst bant faiz indirimine ilişkin Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, piyasaların uzun bir aradan sonra geleceğe ilişkin somut bir ışık gördüğünü dile getirdi. Gayrimenkul piyasalarının krediyle döndüğünün altını çizen Yedikardeş, "Teknik olarak da düşen faiz, düşen maliyetler olarak tüketiciyi cesaretlendiriyor”...