26 / 04 / 2024

Demirtaş OSB arıtma tesisleri

Demirtaş OSB arıtma tesisleri

Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi ÇED Raporu onaylanan Demirtaş OSB, ileri arıtma teknolojisiyle projede kullanılacak suyu geri kazanacak. 2016’da devreye alınacak tesis için 4 uluslararası firma bölgede pilot tesis kurdu.

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Bağyurdu OSB'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Adıyaman OSB atıksu arıtma tesisi inşaatı incelendi!

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan atıksu arıtma tesisinde incelemede bulundu.

Adıyaman arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Adıyaman OSB'de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman OSB'de yapılan arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamam!

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yapımı devam eden arıtma tesisin yapımı tüm hızıyla sürüyor. 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman OSB'de arıtma tesisin yapımı devam ediyor!

Adıyaman OSB’de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman OSB'deki arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamam!

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapımı devam eden arıtma tesisin yapımı tüm hızıyla sürüyor.Çelenk, “Arıtma tesisinde yüzde 60’ın üzerinde fiziki gerçekleşme sağlandı. 2016 yılının Hazarin ayında bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Adıyaman OSB'deki arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Adıyaman OSB'de yapımı devam eden arıtma tesisin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Adıyaman OSB’de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Uşak OSB'den arıtma için 2.5 milyonluk yatırım!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi ilave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım ve kapanış toplantısı UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

Uşak OSB Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım Ve Kapanış Toplantısı Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

Aydın OSB Arıtma Tesisi 2016'da yapılacak!

Güvenli ve temiz bir çevre anlayışıyla hizmet veren, Aydın OSB içinde sayıca artan firmalarımıza daha etkin bir kullanım sağlamak amacıyla gündeme gelen arıtma tesisinde kapasite artırımı projesinde önemli adımlar atıldı.

Ankara OSB arıtma tesisi Ağustos'ta açılacak!

Ankara Arıtma tesisi yakın tarihte çevre izni alınarak Ağustos 2015'te arıtma tesisinin resmi açılışının yapılması planlanmaktadır. Tesis sayesinde Trabzon OSB'de sanayi ve evsel atık sorunu tümden ortadan kalkacak.

Demirtaş OSB arıtma tesisleri Haberi

Demirtaş OSB arıtma tesisleri

Bölgedeki tüm buhar ihtiyacı ile elektrik tüketiminin üçte birini karşılayacak olan Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi’nde ÇED Raporu, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu’nca yeterli bulunarak nihai kabulü yapılan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB), yeni bir çevre yatırıma daha hazırlanıyor. 25 bin metreküp/ günlük yeni bir arıtma tesisinin kurulumu için çalışmaları başlatan DOSAB, ileri arıtma teknolojisiyle kullanılan suyu geri kazanacak. Tesisin 2016’da devreye alınması planlanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman, yatırımın Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi ile birlikte çalışacağını belirterek, “Membran Biyoreaktör (MBR) olarak planlanan tesiste çıkan su, reverse osmoz veya nano filtrasyon gibi ileri arıtma teknolojisine tabi tutularak geri kazanılacak. Bu su Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi’nin 10 bin metreküplük su ihtiyacını da karşılayacak. Böylelikle...