19 / 04 / 2024

denge yapı yaz kampanyası

denge yapı yaz kampanyası

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi.

Sancaktepe'nin en akıllı yatırımı Denge Towers!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de hayata geçirilen Denge Towers projesinde 120 daire ve 40 ticari birim bulunuyor. Daire fiyatlarının 380 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinden referandum değerlendirmesi!

İşte Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık ve Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram'ın yaptığı referandum değerlendirmesi...

Yasin Bayram: Arsa sahipleri maksimum kar sağlamak istiyor!

Denge Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Bayram konut sektörünün sorunlarının dile getirildiği Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

Denge Yapı, Urfa Güneş Enerjisi projesi için Sega Solar ile anlaştı!

Denge Yapı tarafından kurulan Hilvan Enerji, 385 dönüm arazi üzerinde 23,5 megavatlık güneş enerjisi santralinin kurulum çalışmaları için Sega Solar ile anlaştı. 25 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olan Urfa Güneş Enerjisi projesinin, Mayıs 2017'de devreye girmesi bekleniyor.

Denge Towers Sancaktepe fiyatları 2016!

Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Denge Towers Sancaktepe projesi 6 bin 40 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Denge Towers Sancaktepe fiyatları 2016 haberimizde yer alıyor.

Denge Towers güncel fiyat!

Denge Towers, Sancaktepe’de Denge Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje, 6 bin 40 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Denge Towers güncel fiyatları, 339 bin liradan başlıyor..

Denge Towers'ta yüksek kira getirisi!

Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Denge Towers, kira getirisi en yüksek proje olma konusunda oldukça iddialı. Yatırımcısına yüksek kazanç sağlayan Denge Towers'tan 351 bin TL'ye alınan evlerde 2 bin TL'ye kadar kira geliri elde edilebiliyor.

Denge Yapı 60 ay 0 faiz kampanyasını bayrama kadar uzattı!

Konut ve ticari üniteleriyle Sancaktepe'ye yeni bir soluk getiren Denge Yapı, ağustos ayı için başlattığı kampanyasını bayrama özel uzatma kararı aldı.

Denge Yapı'dan Urfa'ya 20 megavatlık güneş enerjisi santrali!

Konut sektöründe adını sıkça duyduğumuz Denge Yapı, şimdi de enerji sektörüne giriyor. Urfa Güneş Enerjisi projesi için gerekli imzaları atan Denge Yapı, 340 dönüm arazi üzerine 20 megavatlık güneş enerjisi santrali kuruyor.

Denge Yapı Denge Towers fiyatlar!

Denge Yapı Denge Towers fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselen Denge Towers projesi 24 ay içerisinde teslim ediliyor...

Denge Towers Sancaktepe satışta! 355 bin TL'ye!

Denge Yapı, yeni projesi Denge Towers'ı Sancaktepe'de yatırımcısının karşısına çıkarıyor. Merakla beklenen projenin satışlarına başladıklarını söyleyen Bayram, Denge Towers'a yatırım yapacakların şimdiden kazanacağı müjdesini verdi.

Denge Towers projesinde ön talep toplanıyor!

Denge Yapı, yeni bir projeye başlıyor. Sancaktepe’de inşa edilecek olan Denge Towers adlı yeni proje 14 katlı iki blok olarak planlandı. 120 daire ve 40 ticari üniteden meydana gelen projede ilk iki kat AVM için ayrıldı.

Denge Yapı Paye Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Denge Yapı, Paye Sancaktepe adıyla satışa sunacağı butik projesi için ön talep topluyor. Paye Sancaktepe projesi 120 daire ve 40 dükkandan meydana geliyor...

denge yapı yaz kampanyası Haberi

denge yapı yaz kampanyası

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi.


Peşinat 1 yıl sonra


“Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan kampanyadan yararlanıp Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’dan daire alanlar hem ev sahibi olmanın hem de yatırımlarını doğru adrese yapmanın keyfini sürecek. Kampanya kapsamında konut alıcısına avantajlı fiyatlar sunduklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Kampanyamız hem oturum hem de yatırım amaçlı ev arayanlara özel ödeme planları içeriyor. Projemizden yaşamak için ev alanlar hemen taşınmanın, yatırım amaçlı ev alanlarsa kira geliri elde etmenin rahatlığını yaşıyor” dedi.


Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’nın yaz kampanyasından yararlananların daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarını 1...