29 / 03 / 2024

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram kimdir? Abdullah Bayram sektöre ne zaman girdi? Abdullah Bayram, Denge Yapı'yı ne zaman ve nasıl kurdu? Denge Yapı projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

Abdullah Bayram: Projede sosyal tesis önemli!

Abdullah Bayram projede sosyal tesisin önemli olduğunu, her geçen gün yeni teknolojilere yatırımın arttığını söyledi

Denge Yapı, Tahran'da 16 katlı konut ve AVM projesi yapacak!

Denge Yapı, Tahran'da imzalar atıldığında 16 katlı konut ve alışveriş merkezi projesine başlayacak

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öksüz tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Yapı Kredi GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Yapı Kredi GYO'nun Genel Kurulu'nun 9 Mart 2020 tarihinde yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu yeniden oluşturulmuş olduğundan, Yönetim Kurulu tarafından kurulan komitelere belirtilen üyeler atandı.

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram Haberi

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram

Abdullah Bayram kimdir?

Abdullah Bayram, 1956 yılı Trabzon doğumlu. İnşaat sektörüne Dumankaya’da başlayan Bayram bugün Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı.


Üniversite eğitimini Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde alan Abdullah Bayram, bir süre siyasetle ilgilendi. Siyasi hayatından sonra da Denge Yapı’yı kurarak konut projeleri üretmeye başladı. 


Abdullah Bayram, Denge Yapı'yı 2004 yılında kurdu. Markalı konut projeleri üreten firma, Begonya Evleri, Sümbül Evler, Mimoza Evleri gibi projeler hayata geçirdi. 


Abdullah Bayram projelerde yer alan sosyal tesisler hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Sosyal tesisler çok önemlidir. Sosyal tesislerde teknolojiden de faydalanabilirsiniz. Havuz suyu güneş panelleri ile ısıtılabiliyor, yağmur suları depolanarak bahçe sulamalarında ve genel temizlikte kullanılabiliyor.” 


Denge Yapı projeleri

1.Begonya Evleri

2.Sümbül Evler

3.Mimoza Evleri

4.Mahal Sancaktepe

5.Mahal Sancaktepe Ada



Abdullah Bayram: Mahal Sancaktepe projesi yüzde 30 kazandırdı!
Abdullah Bayram:...