19 / 04 / 2024

Deniz Ataç kimdir

Deniz Ataç kimdir

Artvinlilerin 1987’den bu yana yaşam alanlarını korumak ve doğal varlıklara sahip çıkmak amacıyla maden faaliyetlerine karşı yürüttükleri mücadele dün Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Artvin heyetini kabul etmesiyle yeni bir aşama kaydetti.

Zonguldak Çatalağzı'ndaki yeni santrallere dur denilmeli!

8 bin nüfuslu Çatalağzı beldesinde 3'ü çalışır vaziyette 7 termik santral projesi bulunuyor. Bölgeye 4 yeni santralin yapılacağının açıklanması tepki çekti.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Erdal Ata kimdir? Nerelerde vali olarak görev yaptı? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Erdal Ata hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda kaymakam olarak görev aldı? Hangi illerin valisi oldu? İçişleri Bakanlığında hangi pozisyonda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdal Ata ile ilgili tüm merak edilenler...

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Mehmet Çitil kimdir? Ne mezunu?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Mehmet Çitil kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Melih Araz Kimdir? 

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. TFI Yönetim Kurulu Üyesi Melih Araz kimdir? Melih Araz  hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melih Araz'ın biyografisi

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kadıoğlu, Deniz Baş ve Serhat İkiz ortaklığında kuruldu.

Osman Ataş kimdir?

Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ataş kimdir? Osman Ataş hangi görevlerde bulundu?

Deniz Ataç kimdir Haberi

Deniz Ataç kimdir

Artvinlilerin 1987’den bu yana yaşam alanlarını korumak ve doğal varlıklara sahip çıkmak amacıyla maden faaliyetlerine karşı yürüttükleri mücadele dün Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Artvin heyetini kabul etmesiyle yeni bir aşama kaydetti.


Cerattepe kurtulmalı, sürecin takipçisiyiz


Artvin’deki mücadeleyi büyük bir özveriyle sürdüren Yeşil Artvin Derneği’yle dirsek teması içinde çalışan TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç şunları söyledi:


“Biz Cerattepe’nin kurtulmasını istiyoruz. Artvin halkının Yeşil Artvin Derneği’nin önderliğinde yaşam hakkına sahip çıkması dün Sayın Başbakan’ın Artvin heyetini kabul etmesiyle çok önemli bir aşama kaydetmiştir. Türkiye’de her konuda olduğu gibi çevre mücadelesinde de artık birbirimizin söylediklerini dinleyip, isteklerini duymaya çok ihtiyacımız var. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde mevcut hükümet çok değerli iki önemli adım atmıştır. Bunlardan ilki sivil toplumu muhatap almalarıdır. Kabul ettikleri heyette...