19 / 04 / 2024

Deniz Baykali kimdir

Deniz Baykali kimdir

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Turizm nezle olursa ülke ekonomisi zatürre olur” derken, ALTİD Başkanı Burhan Sili de “Turizm ve sektörünün de içinde yer alacağı bir karar mekanizması oluşturulmalı” dedi.

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Mehmet Çitil kimdir? Ne mezunu?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Mehmet Çitil kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Mehmet Aydoğdu kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Aydoğdu'nun biyografisi...

Ali Murat Dizdar kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Murat Dizdar kimdir? Ali Murat Dizdar daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Çitil kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Çitil kimdir? Mehmet Çitil daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Çitil'in biyografisi...

Deniz Köken kimdir?

Deniz Köken'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Eyüpsultan İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Deniz Köken kimdir? Deniz Köken bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Deniz Kurt kimdir?

AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt oldu. Peki, AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kimdir? Deniz Kurt bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Deniz Baykali kimdir Haberi

Deniz Baykali kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve beraberindekiler, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nde (ALTİD) bölge turizmcileriyle bir araya geldi. Baykal’a turizmciler tarafından ‘Çok acil çözülmesi gerekenler’, ‘Kısa vadede çözülmesi gerekenler’, ‘Orta vadede çözülmesi gerekenler’ ve ‘Uzun vadede yapılması istenen talepler’ başlıklarını içeren bir dosya verildi.


“İLK TURİZM MERKEZİ ALANYA”

Ziyarette konuşan Baykal, Alanya’nın turizme ilk başladığı yer ve çok önemli bilgi birikimine ve tecrübeye sahip olduğunu söyleyerek, bölge turizmcilerinin vermiş olduğu dosya ve bilgilerin çok değerli olduğunu belirtti. İran, İsrail, Çin ve Hindistan pazarlarının orta vadede canlandırılması gerektiğinin altını çizen Baykal, “Turizm ülke ekonomisi için büyük önem taşıyor. Ciddiyetle ele alınmalı. Turizm nezle olursa ülke ekonomisi zatürre olur” dedi. 


“CARİ AÇIĞIN YÜZDE 20’SİNİ TURİZM KAPATIYOR”

Ev pansiyonculuğuyla turizme...