28 / 03 / 2024

Deniz İstanbul Marina evleri fiyat listesi

Deniz İstanbul Marina evleri fiyat listesi

Deniz İstanbul Marina'da toplam 87 tane villa yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. Peki Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul Marina'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 8 etap halinde yükselen Deniz İstanbul'un etabı olarak tanıtılıyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Denizİstanbul Marina Rezidans etabı satışta!

Denizİstanbul'un Marina Rezidans etabı satışa çıktı. Projede 14 etap bulunuyor...

Deniz İstanbul’un yeni etaplarında teslim heyecanı başladı!

Keleşoğlu Holding'in Yakuplu sahilde hayata geçirdiği Deniz İstanbul’un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaşıyor..

Deniz İstanbul projesinde son durum!

Keleşoğlu Holding deneyimiyle Yakuplu sahilde hayata geçirilen Deniz İstanbul projesindeki Mercan Konakları, Kalyon Evleri ve Marina Evleri'nin satışları devam ediyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat!

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat listesi KDV dahil 5 milyon TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Marina Evleri'nde teslimler 11 ay sonra yapılacak...

Deniz İstanbul'a yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi!

Türkiye’de çok sayıda sembol projeye imza atan Keleşoğlu Holding, Deniz İstanbul projesinde yer alan Mercan Konakları ve Marina Evleri’ni, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde ilk kez yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Marina Evleri 87 villadan meydana geliyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor!

Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul’un “en büyük sahil kasabası” Denizİstanbul’un konut etaplarından olan Marina Evleri, 5 farklı villa seçeneği ile marina ve denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan etabında teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan Deniz İstanbul'da çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Yakuplu Deniz İstanbul satılık!

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire tipleri Mercan etabı için 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Deniz İstanbul Mercan Marmara Mahallesi!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede ev alanları 127 metrekareden başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Marmara Mahallesi Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Deniz İstanbul 2021'de bitecek!

ESTON'un Beylikduzu Yakuplu'da yarım kalan projesini devralan Keleşoğlu, Deniz İstanbul adıyla projeyi geliştirip, satışa çıkardı. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak

Deniz İstanbul Keleşoğlu resimleri!

Ödemelere göre 60 aya kadar vadelendirilen proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşuyor. İşte Deniz İstanbul Keleşoğlu resimleri...

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim!

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Deniz İstanbul Marina evleri fiyat listesi Haberi

Deniz İstanbul Marina evleri fiyat listesi

Deniz İstanbul projesinin etabı olarak hayata geçirilen Marina Villaları Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, deniz otobüsü iskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


"Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?" sorusuna İstanbul Beylikdüzü Yakuplu yanıtını verebiliriz. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor.


Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul Marina'da 87 adet villa mevcut. Projede konutların büyüklükleri 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiyor.


Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü'nde teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Deniz İstanbul'un 1 milyon 200 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Yakuplu Deniz İstanbul Marina fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 6,5 milyon TL'ye kadar ulaşıyor. Projede kapalı otopark, buhar odası, asansör, sauna gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Yakuplu Deniz İstanbul Marina ulaşım!

Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1...