29 / 03 / 2024

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler 

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler 

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 96 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 260 milyon TL finansman bonosu ihracı tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 260 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 173 milyon TL finansman bonosu ihracı tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 173 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 175 milyon TL finansman bonosunun itfası tamam!

Deniz GYO tarafından TRFDZYOA1910 ISIN kodlu 73 gün 16 Aralık 2019 vadeli 175 milyon TL nominal değerli finansman bonosunun vadesi bugün itibarıyla geldi ve itfa işlemi gerçekleştirildi...

Deniz GYO 145 milyon TL finansman bonosu ihraç etti!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 145 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 175 milyon TL'lik finansman bonosunun ihracı tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 175 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 161.1 milyon TL'lik finansman bonosunun itfası yapıldı!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 161 milyon 150 bin TL nominal değerli finansman bonosunun itfası yapıldı...

Deniz GYO 110 milyon TL finansman bonosu ihraç etti!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 110 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 150 milyon TL'lik finansman bonosu ihracı tamam!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın nitelikli yatırımcılara satışa sunduğu 150 milyon TL nominal değerli, 126 gün vadeli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz Yatırım 17 bin 283 lot satışı yaptı!

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., DZGYO pay senedinde , likidite sağlayıcılık kapsamında 4.47-4.53 fiyat aralığında 17 bin 283 lot satış gerçekleştirdi.

Deniz GYO'dan 10 milyonluk finansman bonosu ihracı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 10 milyon TL nominal değerli, finansman bonosu ihracını tamamladı.

Ev yatırımı mantıklı mı?

Deniz Jeoloğu ve Jeofizikçisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak sosyal medya hesabından konut yatırımına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte Yaltırak'ın o paylaşımı...

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Deniz Gürkan tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler  Haberi

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) TRFDZYOA2017 ISIN kodlu 16 Aralık 2020 vadeli Finansman Bonosunun ihracının tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan TRFDZYOA2017 ISIN kodlu 84 gün 16 Aralık 2020 vadeli 96 milyon TL nominal değerli finansman bonosu itfası tamamlandı.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin, Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan TRFDZYOA2017 ISIN kodlu 84 gün 16.12.2020 vadeli 96.000.000 TL nominal değerli finansman bonosunun ihracı tamamlanmıştır.