20 / 04 / 2024

DenizBank emeklilere konut kredisi

DenizBank emeklilere konut kredisi

DenizBank emeklilere konut kredisi,denizbank emekliye kredi, denizbank emeklilere özel kampanyalar. Türkiye geneline yaymayı hedeflerken, emeklilere bütçelerine uygun fiyat ve ödeme planı dahilinde 300 aya varan vadeler ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

Yeni ev alacaklar banka banka konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki DenizBank'ta konut kredisi faizi ne kadar? 500 bin, 1 milyon ve 1 milyon 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi kaç TL?

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Emeklilere konut müjdesi!

Emekliler için hayata geçirilmesi planlanan konut projesi Batman'ın bir numaralı gündem maddesi oldu. Batman Belediye İş Sendikası konuya ilişkin açıklama yaptı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

Denizbank'tan emeklilere 5 bin TL’ye varan nakit hediye!

Denizbank emeklilere 5 bin TL'ye varan nakit desteği sağlıyor. İşte detaylar...

Emekli promosyonlarında dev kampanya! Denizbank, ağızları açık bırakan rakamları duyurdu!

Aylardır gündemden düşmeyen promosyon heyecanına bir yenisi daha eklendi. DenizBank emekli promosyon kampanyalarında bir yeni bir adım attı. Kasım ayına özel bir kampanya hazırlayan Denizbank, emeklilere özel yeni sürprizlerini duyurdu.

Denizbank'tan emeklilere ilaç gibi kampanya! 55 bin TL ve 36 aya varan vade fırsatı!

DenizBank tüm emekli müşterilerine özel kampanyasını duyurdu. Bankadan ihtiyaç kredisi alan emeklilere özel faiz oranları 36 aya varan vadelerle veriliyor. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ev sahibi olmak isteyen emeklilere konut kredisi fırsatı!

Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaş ev sahibi olmak istiyor. Kamu ve özel bankalar da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel düşük faizli konut kredisi kampanyaları sunuyor.

DenizBank konut kredisi kampanyaları neler?

DenizBank konut kredisi ürünler kapsamında 25 yıla kadar sunduğu vade ve kampanyalı faiz oranları ile dikkat çekiyor. Ayrıca banka 3 aya kadar konut kredisi erteleme işlem yapıyor.

DenizBank’tan dev konut kredisi faiz indirimi!

DenizBank konut kredisi faiz oranlarında tek seferde 40 baz puan indirim yaparken 300 ay vadeye kadar faiz oranlarını yüzde 1.39’a indirdi...

Emeklilere kira ve konut yardımı başlayacak mı?

Dar gelirliler için emekliler için kira ve yakacak yardımı büyük önem taşıyor. Peki emeklilere kira ve konut yardımı başlayacak mı?

DenizBank emeklilere konut kredisi Haberi

DenizBank emeklilere konut kredisi

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, geliştirdiği Emekli Bankacılığı yaklaşımı ile emeklilere yönelik önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor.


Banka, ilkini Tuzla’da Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) ve Ünorka İnşaat, ikincisini ise Bursa’da yine TÜED ve İDEMİM Mimarlık işbirliklerinde imza attığı özel konut projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje ile emeklilere özel 100’er daire hazırlanırken, kaliteli konutlarda, bütçelerine uygun fiyat ve ödeme planı dahilinde 300 aya varan vadeler ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.


Yüzme havuzlu, açık kapalı otopark alanı ve sosyal imkanları ile emeklilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak planlanan konut projelerinin Türkiye genelinde hayata geçirilmesi planlanıyor.


Projeler hakkında detaylı bilgiye, TÜED merkezlerinden ulaşılabiliyor.


“Emeklilerimizin avantajlı koşullarda ev sahibi olmalarını hedefliyoruz”

Konu ile ilgili açıklama yapan DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol, hizmet sundukları emekli...