25 / 04 / 2024

Denizli Çimento projeleri

Denizli Çimento projeleri

Denizli Çimento'nun OYAK'a devrine onay çıktı. Rekabet Kurulu, Denizli Çimento Sanayi TAŞ'nin tüm hisselerinin Ordu Yardımlaşma Kurumu ( OYAK ) tarafından devralınması işlemine izin verdi.

OYAK ve TCC'den yenilenen dev ortaklık

Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticisi Tayvanlı TCC ile ortaklığını bir üst noktaya taşıyan OYAK, yeni bir anlaşmayı duyurdu. Buna göre TCC, OYAK’ın Cimpor’daki yüzde 60 hissesini ve OYAK Denizli Çimento’daki yüzde 20’lik hissesini satın alıyor. Bu işlemle Türkiye’ye 740 milyon dolar tutarında son

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Çimento sektörü enerjide Polonya Modeli'ni uygulayacak!

Devam eden yatırımlarla çimento üretim kapasitesinin 2 yılda 115 milyon tona çıkacağını kaydeden TÇMB Başkanı Şefik Tüzün, nitelikli konut ve mega projeleri karşılayacak kapasiteye ulaşıldığını söyledi.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Denizli Çimento projeleri Haberi

Denizli Çimento projeleri

Rekabet Kurulu, Denizli Çimento Sanayi TAŞ'nin tüm hisselerinin Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) tarafından devralınması işlemine izin verdi.


Rekabet Kurumun internet sitesinde yayınlanan Kurul kararlarına göre, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin toplu mesajlaşma iş ortaklarından 3G Tasarım Bilişim Teknolojileri Danışmanlık Elektronik İletişim, Balaban Yazılım ve İletişim Hizmetleri, Mobilpark AŞ, Codec İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri, Dataport Bilgi İşlem Çözümleri Ltd. Şti, Hermes Internet İletişim, Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri, Sürat Bilişim Teknolojileri AŞ, Teknomart Teknoloji Ürünleri ile imzalanacak ek sözleşmeye bireysel muafiyet tanındı. Bununla birlikte Figen Yazılım Evi, Mobildev İletişim Hizmetleri AŞ, ODC İş Çözümleri Danışmanlık veya Turatel Mobil Medya İletişim ve Bilişim Sistemleri Elektronikten herhangi biri ile imzalanacak ek sözleşmeye ise bireysel muafiyet tanınmadı.


Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ ile akaryakıt dağıtım kuruluşları arasında 2014'te...