29 / 03 / 2024

Denizli Çivril projeleri

Denizli Çivril projeleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril'in Emirhisar Mahallesi'ne modern bir altyapı sistemi kazandırmak için 20 bin metre kanalizasyon hattı ve 10 bin metre içme suyu hattı yapıyor.

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Denizli Çivril 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Çivril sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Çivril’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Çivril’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Çivril’de sosyal konut projesi...

TOKİ Denizli Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi 12 Nisan'da!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihale edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çivril Millet Bahçesi'ni 14 Nisan'da ihaleye çıkarıyor...

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çivril'e 448 yeni konut!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 2. Etap ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril kura sonuçları isim listesi 27 Temmuz 2020!

TOKİ Denizli Çivril kura sonuçları isim listesi 27 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çivril kura sonuçları isim listesi 27 Temmuz 2020 ve TOKİ Çivril kura sonucu kazananlar listesi...

Denizli Çivril projeleri Haberi

Denizli Çivril projeleri

Denizli'de dev yatırımlar hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril'in Emirhisar Mahallesi'nde de altyapı atağı başlattı.


Atık su hattı bulunmayan mahalleye modern standartlarda kanalizasyon hizmeti sağlamak için harekete geçen DESKİ, projesini tamamladığı altyapı yatırımına başladı. Proje kapsamında mahalleye toplam 20 bin metre kanalizasyon hattı döşenecek.


Çalışmanın tamamlanmasının ardından DESKİ, bölgedeki içme suyu hatlarının yenilenmesi için de harekete geçecek.


İçme suyu hatlarının bölgenin ihtiyaçlarını karşılamadığını belirleyen DESKİ, Emirhisar sakinlerinin daha nitelikli su kullanabilmesi için bölgeye 10 bin metre içme suyu hattı döşeyecek.


Atık su ve içme suyu hattı


​Çivril'de altyapı atağı başlattıklarını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Atık su hattı olmayan ve içme suyu hatları günümüz şartlarını karşılamayan bölgeye ilk olarak modern bir kanalizasyon ağı döşüyoruz. Ardından içme...